Ugrás a tartalomra
x
""

Pablo Alborán: "Teljesen el vagyok ragadtatva, hogy melegek bálványa lehetek"

Ki nem jönne őrületbe, ha látja, vagy hallgatja Pablo Alboránt? A Malagából származó énekes mindent letarol maga körül, ha színpadra lép. Lemezei a legkeresettebbek közé tartoznak Spanyolországban, és dalai sok otthonban csendülnek fel szerte a világon.

Ennek ellenére, magánélete egyike azon pontoknak, amiket a művész legféltettebben őriz. Az interjúkban ezért is van oly kevés infó erről, így maguktól kapnak szárnyra, amint megjelennek. Az emberek repítik őket szájról-szájra.

Sok éve már vita van szexuális hovatartozásáról. Valójában sosem vallott színt e tekintetben. Legutóbbi interjújában, amit az El País-nak adott pár napja, így fogalmaz: „Csak egy életem van, ami az enyém, és ez az egyetlen dolog, amit nem osztok meg senkivel”. Ő Spanyolország egyik legkarizmatikusabb művésze, mégsem tudunk szinte semmi konkrétat nemi életéről. Az énekes természetesnek veszi a reflektorfényt, azonban a magánéletét pajzzsal védi. „Félek a hivatalos emberektől, különösen, amikor politikáról, nőkről, a vallásról vagy a fociról beszélek” – vallotta.

Habár általában módszeres elzárkózásai adják meg interjúi alaphangulatát, az énekes ezúttal kicsit többet engedett meg a kellenénél.

„Bekattannék szex nélkül, de ki nem? Bevallom, teljesen el vagyok ragadtatva, hogy melegek bálványa lehetek.”

A „Solamente Tú” (Csak te) felcsendül esküvőkön, keresztelőkön és még temetéseken is. Pablo-nak vajon szándékában áll egyszer ilyesfajta kijelentéseket tenni az életben is? Ehelyett ezt mondta: „Szeretném, ha a melegházasságot több országban lehetővé tennék.” Igazság szerint, nemtől függetlenül mindenki beleszerelmesedik, amikor látja játék közben.

Természetesen nem lehet kikerülni Pablo és Ricky Martin baráti (vagy annál is több) kapcsolatát. Hisz annak ellenére, hogy Ricky boldog házasságban él szerelmével, a múltban még történhetett köztük valami. Nem olyan rég a Puerto Rico-i énekes célozgatott ilyesmire. Persze, rögtön beindult a pletyiáradat. De sokat sejtető kijelentése, miszerint: „Hát, hagyjuk a nőket élni, hagyjuk a férfiakat is élni, hagyjuk egymást élni.” Az énekest ünnepelték e mondata miatt.

Ezentúl nagy figyelemmel fogjuk kísérni Pablo Alborán minden lépését.

(Shangay) (El País)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estos meses vienen completitos así que más vale prepararse!! #gym #deporte #running #MomentosPorVivir #GalaxyNote9 #entrenamientofuncional

Pablo Alborán (@pabloalboran) által megosztott bejegyzés,

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux