Ugrás a tartalomra
x
""

Száztíz szexi fotó Cerf-től, igazi férfiakról

A belga fotós, Cerf nemrég jelentette meg fotókönyvét, amelyben ennivalóbbnál ennivalóbb felvételeket készített olyan pasikról, akiket mindannyiunk elfogadna lepedőakrobata-partnernek.

Persze, sokunknak más és más az igényünk, ám ez a művész tényleg kihozza mindegyik modelljéből a legtöbbet. The Men of Cerf című könyvében a legjobb fotóit találjátok, és sokkal többet száztíznél.

Művészete az irodalom, a színház és a festészet világából táplálkozik. Látásmódja egyedülálló empátiáról tanúskodik. Képei kifejezik azt a szépséget, szeretetet és magát a szerelem csodáját, ami minden egyes emberben benne lakozik.

Cerf modelljei egyszerű férfiak - hivatalos weboldalán állatokról, tájakról, nőkről, gyerekekről és párokról is láthattok képeket - a különbözőségük teszi őket igazán széppé, sebezhetővé.

"Ahhoz, hogy a kamerámon keresztül elkapjam az érzelmeket - amik normális esetben nem láthatóak - részesévé kell válnom az adott pillanatnak, amikor a lélek szavak nélküli beszédében maradandóvá válik. Erről szól az én munkám."

Valóban látszik ezeken a fotókon a művész és a férfimodelljei összehangoltsága, ily módon tűnik ki Cerf a tucatfotográfusok köréből.

(Advocate)

GALÉRIÁNKBAN csupán pár fotót közlünk. A teljes fotósorozatot megtekinthetitek itt. (Egyébként Facebookon, Instagramon, Twitteren és Flickrön is követheted ezt a zsenit.

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux