Ugrás a tartalomra
x

Miért van olyan sok homoszexuális a közéletben?

Másik kérdés, hogy miért ünneplik őket az álhírgyárban. - Teszi fel a kérdést Horváth Zsófia a 888.hu-n. 

Túl vagyunk a 2018-as amerikai félidős választásokon, ahol megválasztották az USA első nyíltan meleg kormányzóját is. A demokraták sokszínűséget tarkítják még a szomáliai és a palesztin származású muszlim nők is. Bár lehetne puszta tényként kezelni a színesedést, a baloldal ünnepel: nekik ugyanis az identitáspolitika a mindenük. Főleg, ha homoszexuálisokról van szó.

Bármennyire is vagyunk elfogadóak a homoszexuálisokkal, azért érdemes elgondolkozni a tényről, hogy egyre többen vállalnak szerepet a közéletben is. Egyelőre csak a felvállaltakat ismerjük, de mindenki tudja, hogy sokkal több homoszexuális polgártársunkról van szó, csak még nem coming outoltak. Sztereotípia ide vagy oda, azért olyan emberekről van szó, akik nem az elköteleződésről vagy a monogám párkapcsolataikról híresek, ezért kevesen vállalnak családot, így sokkal több idejük jut a közéleti aktivitásra. A baj nem ezzel az életstílussal vagy az aktivitással van, mert mindenkinek demokratikus joga, hogy választ és választható. Viszont egyértelműen veszélyezteti a többségi társadalom akaratának érvényesülését, ha ezek a szereplők kerülnek többségbe a platformon. Mert azért az mindenki számára világos, hogy ha valaki nem a keresztény kultúra alapján, családban, stabil párkapcsolatban él, és nem a gyermekvállalás az egyik fő célja az életben, akkor a közösségi döntéshozatalban sem ezeket a szempontokat fogja képviselni.

Még maguk a homoszexuálisok is elismerik, hogy a buzilobbi létezik, támogatják és erősítik egymást, mert a legszorosabb kötelék közöttük a nemi identitásuk.

Ha van még gusztusod hozzá, akkor olvasd tovább a 888.hu-n. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux