Ugrás a tartalomra
x

Kedves Látogató!

 

Köszöntünk az oldalon! Oldalunk szerkesztői csapatának célja, hogy a meleg közösség számára összegyűjtse és könnyen elérhetővé tegye a homoszexuális és egyéb LMBTQ+ témában elérhető legfrissebb híreket, információkat, érdekességeket, eseményeket és programokat. Meleg társkereséshez a Randi.Gay.hu oldalt ajánljuk.

 

A honlapon közzétett cikkek és azok tartalmai nem minden esetben tükrözik világnézetünket, a hírszolgáltatók és a különböző oldalak cikkei között nem szelektálunk, még akkor sem, ha azok a homoszexualitást és az LMBTQ+ közösség tagjait esetlegesen kedvezőtlen fényben tüntetik fel. A források megbízhatóságát és a tartalmak valódiságát nincs lehetőségünk ellenőrizni. A szerzők nem mi vagyunk, ezért a tartalmakért sem tudunk felelősséget vállalni. A cikkek forrását minden esetben feltüntetjük, így az esetleges kifogásokat és észrevételeket bárki tudja jelezni az eredeti szerzők felé.

 

A PinkDex.hu és a Randi.Gay.hu adminisztrátorai, szerkesztői és azok, akik közreműködnek az oldalak működtetésében elkötelezettek, hogy minden látogató biztonságban legyen. Napi szinten ellenőrzik és fejlesztik az oldalainkat, hogy a cyber-világban ránk leselkedő veszélyektől még azelőtt megóvjanak minket, hogy ebből bármelyikőnknek is problémája adódjon.

 

Kívánjuk, hogy tartalmaink nyújtsanak kellemes kikapcsolódást! Köszönjük, hogy velünk vagy! Légy Önmagad!

 

Üdv:
 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux