Ugrás a tartalomra
x

Rush és a Falak könyv bemutató

RUSH 

 

Zámori ​Alex vagyok. Álomutazó.
Régen ráébredtem már, a valóság úgy szívás, ahogy van…
Folyamatosan kísértenek a múlt árnyai, de én elmenekülök előlük.
Menthetetlen vagyok.
Heroinfüggő.
A régi életem emléke teljesen elhomályosul. Már csak az addiktív keresés éltet. Az, hogy rövid időn belül minél több szerhez jussak…
Azonban egy átlagos pesti délutánon berobban az életembe Garay Ábel.
Csak egy véletlen találkozásnak köszönhetem, hogy megismerem, de az a nap mindkettőnk életét átírja…
*
Garay Ábel a nevem. Alex előtt minden a festésről szólt.
De hamar a rabjává válok, és nem akarom elengedni.
Én vagyok a képkeret, ő pedig a vászon.
Esélyt kapok, hogy boldoggá tegyem. El akarom hitetni vele, hogy mindig lehet jobb! De ő csak álmodozó festőnek gondol, aki rendületlenül hisz a csodákban.
Talán nehezebb lesz a bizalmába férkőznöm, mint azt elsőre gondoltam…
Két fiú, akik küzdenek önmagukkal, a belső démonaikkal, és a társadalom ítélkező szörnyeivel…
Vajon Ábel megmenti Alexet?
És vajon mi jelenti Alex számára a szerelmet?
Ábel vagy a heroin?

  A kötet Sam Wilberry standalone regénye.

 

 

 

FALAK

 

Te hazudtál már magadnak? Próbáltál valaki más lenni?

Áronnak egészen jól megy, amikor azonban új albérletbe költözik, a lelke mélyén sejti, hogy teljesen fel fog fordulni az élete, és nem csupán új, hanem régi kihívásokkal is szembetalálja magát.

A főbérlője, Márk nyíltan meleg, és abszolút úgy él, ahogy neki tetszik. Áront először megdöbbenti, majd elvarázsolja ez az őszinte hozzáállás, amikor pedig megismeri Márk barátait, olyan útra lép, amire korábban sosem mert volna…

A kötet Hajnal Kitti debütáló regénye.

 

 

 

 

 

KÖTETRENDELÉS, megjelenés előtt dedikáltan: 

https://bit.ly/2NH6elj

 

Bemutatkozások:

Hajnal Kitti:

"Összetett oka van annak, hogy az LMBTQ téma felé indultam, de az elmúlt években főképp ezzel kapcsolatos történetek találtak meg, mint ahogyan a Falak is. Igazság szerint ez az első (de nem az egyetlen) regényem, ami magyar környezetben játszódik, bár utólag nehéz felidézni, mégis hogyan kezdtem bele. Velem ugyanis sűrűn előfordul, hogy minden terv nélkül nekiállok írni, esetleg elragad egy dal, és annak a hangulatára mozdulnak az ujjaim a billentyűzet felett. Az elején csak annyit láttam, hogy a főszereplő, Áron sétál a belvárosban, és mire észbe kaptam, nekifogtam, így keletkezett a Falak. A történet nálam saját magát írja, néha kifejezetten meglepődöm, amiért ennek ellenére nem érzem úgy, hogy kisiklana. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mellőznék minden értelmet és javítást, átdolgozást az írás során."

 

Sam Wilberry:

"Tizenöt éves korom óta írok. Jó pár műfajban kipróbáltam magam, sok befejezetlen írásom van, ami tanulópénznek tökéletes, milliószor ennyi ötletem, de egy biztos: íróként tudok kiteljesedni. Szeretem az elmélkedős, esős délutánokat, utálom, ha reggel szemembe süt a nap, és szinte bármi meg tud ihletni. Melegként fontosnak tartom, hogy olyasmiről írjak, ami közel áll hozzám, így nem véletlen, hogy az LMBTQ téma mellett döntöttem. Sok írásomra jellemző a drámaiság, szeretek az érzelmekkel játszani, de a happy endet sem vetem meg."

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux