Ugrás a tartalomra
x

Lélekcseppek

Nagy fába vágta fejszéjét az idén startoló Szivárványálom Könyvek sorozat kiadója. Első kiadványa a nyár elején megjelent Lélekcseppek antológia, amelyben négy LMBTQ szerző mutatkozik be. A kiadó tervei szerint ők később mind saját kötettel jelentkeznek majd a sorozat keretein belül, várhatóan még az év végén Sam Wilberry Rush című regénye lesz az első a sorban.

A kiadó és a sorozat célja, hogy igényes, értékeket közvetítő írásokkal, regényekkel népszerűsítse a hazai LMBTQ irodalmat és írókat. A bemutatkozó antológiában versek és hosszabb-rövidebb novellák kaptak helyet. A témák között a tipikusan melegeket érintő coming out és elfogadás kérdései mellett megjelennek az élet, a párkapcsolatok hétköznapi problémái is, amik nem csak a melegeket, hanem minden embert érintenek.

 

Nem csak melegekhez szeretnénk szólni. Szeretnénk eljutni mindenkihez, és megmutatni, hogy a melegek teljesen átlagos emberek, akiknek a problémái javarészt ugyanolyanok, mint bárki másnak. Ugyanakkor szeretnénk megmutatni azt is, hogy nem elválasztható az életüktől a folyamatos küzdelem, mert minden új ismeretség kötésénél ott a kérdés: vajon elfogad, ha megtudja?”

 

A Lélekcseppek így mutatkozik be:

 

 

Kedves Olvasó!

A Szivárványálom könyvek sorozat első kötetét tartod a kezedben.

 

Ezt a verses- és novelláskötetet azért találtuk ki, hogy egy kicsit megismerkedhess szerzőinkkel, és az első regényeiket úgy tudd a kezedbe venni, hogy már találkoztál a nevükkel és a stílusukba is betekintést nyertél.

 

Reméljük, elnyeri a tetszésed ez a kis kedvcsináló, és a továbbiakban is bizalmat szavazol a kiadványainknak.

 

A kötetben olvashattok egy bónusznovellát Hajnal Kittitől is.

 

 


A kiadó weboldala: https://szivarvanyalom.hu/

A kötet az alábbi linken rendelhető meg:https://bit.ly/2Dk4YVa

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux