Ugrás a tartalomra
x

Becca Prior könyvei: Talált celEB

A gay.hu hosszabb interjút készített a szórakoztató magyar meleg irodalom legismertebb képviselőjével Becca Priorral. A hamarosan közlésre kerülő interjúból kiderül, hogy miért kezdett meleg regényeket írni, kik olvassák elsősorban műveit, hogyan „szerzi” az élményanyagot, mit gondol a melegségről, milyen újabb regényei készülnek, hogyan lehet hozzájutni könyveihez… Addig pedig ismerjük meg, hogy eddig milyen könyvei jelentek meg!

foto

Arthur Chapman egy médiabirodalom feje. Fiatal, sikeres, és elviekben a legkapósabb agglegény a városban. De ha leveszi az álarcát, akkor inkább egy félénk, rejtőzködő fiú, aki retteg, hogy leleplezik a homoszexualitását.

Amikor véletlenül elüti a kis tacskót, nem is sejti, hogy az élete pillanatok alatt káosszá változik.

Szövevényes bűntény nyomára bukkan, majd rejtélyes körülmények között elveszti egy barátját. Nyomozni kezd az ügyben, bár tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal.

Segítségére sietnek a Külvárosi Állatmentők, azonban az események így is nem várt fordulatot vesznek.

A szerelem is váratlanul érkezik, de Art még bizonytalan, és nehéz döntéseket kell meghoznia. Rájön, hogy más értékeket kellene szem előtt tartania, mint amiket eddig fontosnak érzett.

Izgalmakban bővelkedő, mégis kellemesen bizsergető történet, Becca Prior megszokott, nyers stílusában, sok erotikával és humorral.

(folyt. köv.)

 

 

             

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux