Ugrás a tartalomra
x
Eli Lieb

Hot Music: Eli Lieb - When You Need a Friend

A kirekesztettség elleni küzdelem dala. Egy mondatban talán így jellemezhető Eli Lieb - When You Need a Friend (Ha szükséged van egy barátra) című dala, amit LMBTQ fiataloknak ajánl. A szerzeményt egy olyan srác emlékére írta, aki öngyilkos lett mássága miatt. Halála nagyon megérintette a nyíltan meleg előadót.

Mint fogalmaz: reméli, hogy ez a dal ésvideó reményt és erőt ad azoknak, akik elveszettnek érzik magukat és azt hiszik, egyedül vannak problémáikkal. Nem vagy egyedül – üzeni Eli Lieb, aki a klipben a Trevor Prijectet népszerűsíti. Ha válságban vagy, az öngyilkosságot gondolata foglalkoztat, vagy ha csak egy őszinte beszélgetésre van szükséges, hívd a Trevor Project számát, vagy kattint a weboldalukra. https://www.thetrevorproject.org A Trevor Projectet 1998-ban hozták létre azzal a céllal, hogy segítsenek a meleg fiataloknak, hogy fel tudják dolgozni másságukat, ugyanis nagyszámú meleg tini menekült öngyilkosságba.

Eli Lieb valódi neve Elias Howard Lieb, 1979. szeptember 11-én született az USA Iowa államában. Popzenét játszik.

„Igen, tudom, milyen az, ha egyedül érzed magad/Amikor belépsz az ajtón, és senki sem vár otthon (...) Ha szükséged van egy barátra/Én leszek a barátod…” – üzeni Eli Lieb.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux