Ugrás a tartalomra
x

Shawn Mendes: „Az zavar, hogy úgy írnak a másságról, mintha rossz dolog volna”

A Sziget ma esti fellépője Shawn Mendes, akit rajongói nagy izgalommal vártak Budapesten is – tegyük hozzá: lányok és fiúk egyaránt. A jóképű kanadai sztár szexuális hovatartozásáról különféle pletykák keringtek mondhatni azóta, amióta világszerte ismertté vált. 2016 nyarán látta elérkezettnek az időt, hogy ezekre reagáljon az akkor még csak 17 éves énekes: „Nem vagyok meleg” – jelentette ki.

Shawn Mendes állítólag akkor Camila Cabellóval alkotott egy párt, ám sokan így is kétségbe vonták, hogy az énekes az ellenkező nemhez vonzódik. Mindezek tekintetében nem csoda, hogy Shawn úgy döntött, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és a Snapchaten vallott érzéseiről.

 

 

„Nem igazán szoktam ilyesmit csinálni, és problémákat felhozni, de a YouTube-on néztem vissza pár interjúmat, amikor a kommenteket olvasva feltűnt, hogy sokan úgy gondoljátok, meleg vagyok. Először is szeretném tisztázni, nem vagyok meleg. Másodszor pedig úgy vélem, hogy nem lenne különbség akkor sem, ha az lennék. A középpontban a zenének, nem pedig a szexualitásomnak kellene állnia” – magyarázta az énekes, majd így folytatta: „Tudom, hogy ezt 99%-otok nem kérdőjelezi meg, így a maradék 1%-hoz szólnék. Szeretném, ha elgondolkoznátok azon, mielőtt megítéltek valakit, hogy kell-e egyáltalán ítélkeznetek vagy számít-e az, hogy mások mit csinálnak, és hogyan akarnak érezni. Nem érzek frusztrációt amiatt, hogy az emberek melegnek tartanak. Nincs ezzel semmi bajom, mert számomra nincs különbözeti jelentősége. Sokkal inkább az zavar, hogy napjainkban az emberek úgy írnak a másságról, mintha rossz dolog volna. Ez minden, amit a témával kapcsolatban mondani akarok. Bízom benne, hogy idővel a maradék 1% is felnő. Szeretlek titeket, srácok!”

Shawn Mendes tehát nemcsak, hogy jó pasi, hanem az esze és a szíve is a helyén van! Jó bulizást azoknak, akik találkoznak ma vele!

Forrás: starity.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux