Ugrás a tartalomra
x

Hot Music: Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

 

A zeneszám egykor nagyon népszerű volt, még a csapból is folyt, s a hat évvel ezelőtti debütálása óta csak a YouTube-on több mint egymilliárd alkalommal játszották le. A Humenonline porolta most le, egy sztorit körítve a klip forgatása köré.

Az autót szerelő, félmeztelenül fűnyírót tologató Holden Nowell a videoklip főszereplője a kanadai énekesnő mellett, és most egy helyi adónak, az iHeartRadiónak adott interjút a klip utóéletéről. Mint kiderült, egyszerűen ráégett, hogy ő a meleg pasi a híres videóklipből, ez pedig nem tetszik neki. “Ez volt az első szerep, ami miatt felismertek, és máig ezzel, csakis ezzel azonosítanak. Elég kemény ez számomra és nagyon frusztráló. Akárhová mentem, mindig én voltam a “Call Me Maybe” fickó, és egy idő után elegem volt abból, hogy ezt hallgatom folyton” – panaszolta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=197&v=fWNaR-rxAic

A videó tényleg annyira híres, hogy az akkor 22 éves Nowell a People magazin “férfiak, akiket imádunk” listájára is felkerült 2012-ben. Az eltelt idő ellenére még ma is mindenki az akkor alakított meleg sráccal azonosítja – a sztori szerint miután az egész klip alatt utána sóvárog az énekesnő, a végén kiderül, hogy inkább az egyik gitárost hívná randira álmai lovagja.

Az egy kanadai kisvárosban felvett videó forgatási napján (2011. október 30.) a napsütés ellenére iszonyú hideg volt, és így kellett félmeztelenül mászkálnia. Ennél azonban jobban bántja a videó vége, ahol eredetileg meg kellett volna csókolnia a gitárost.

”A tény, hogy a klip végén meleget csináltak belőlem, ez az egész… Nem tetszik, hogy úgy ismernek, hogy én vagyok a meleg fickó a Call Me Maybe videóból. Ami a csókot illeti, a forgatáson őszintén megmondtam, hogy bocs, de én nem fogok megcsókolni egy pasit, főleg nem ötszáz dolcsiért. Tényleg kényelmetlen lenne számomra egy klip miatt egy pasival csókolózni.”

Ezért inkább ő javasolta, hogy mi lenne, ha csók helyett a dalszöveghez is jobban passzoló megoldást, a telefonszám átadását választanák.

Holden-nek nagyon mozgalmasan alakult az élete, a mennyet és a poklot is megjárta, börtönbe is volt már. Ha kíváncsiak vagytok rá, mit mesélt az életéről, olvassátok el itt.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux