Ugrás a tartalomra
x

Kérdeztünk, válaszoltatok

A kérdőívre érkezett válaszokat a kiértékelés után elérhetővé tesszük számotokra is, illetve itt válaszolunk azokra a felvetésekre, amelyeket tőletek kaptunk. Köszönjük azoknak akik kitöltötték a kérdőívet. A naponta az oldalra látogatók körülbelül 16%-a válaszolt a kérdőívre. A fennmaradó 84%-nak ezek szerint nincs véleménye, vagy mindennel elégedett.  :)

Ha a fenti kérdésre a Heteroszexuális választ jelölted meg, akkor pár mondatban írd le, hogy heteróként miért szereted az oldalt látogatni. - így szólt a kérdés, és a válaszok:

Kíváncsi vagyok

homoszexuálist jelöltem meg,

Nem a heterokent adtam meg a választ de ha az lennék is meg látogatnam az oldalt.

Nincsenek elő ítéletek

A férjem véleménye szerint én belülről egy meleg pasi vagyok , egyet értek vele :)

Általánosságban jó filmek vannak és mostanság megtetszettek a meleg témájú filmek

Amellett, hogy feminista vagyok-tehát liberális-tehát minden ember jogának és lehetőségének teljes támogatója, olyan szép szeretkezéseket semmilyen más filmben nem látok, ahogyan 2 szerelmes férfi tud...

Szeretem a romantikus filmeket.

Családomban van homoszexuális személy, minél többet szeretnék tudni a témáról.

Nyitott vagyok mindenre.

Azért szeretem ezt az oldalt látogatni, mert mindig nagyon jó filmeket találok itt és nem utolsó sorban sok infót is olvasok a LGBTQ világgal kapcsoltban.

a yaoi stílus miatt

Mert mindig is úgy gondoltam, hogy a szerelem nem válogat. Nem tehetünk ellene semmit. Tehát aki a saját neméhez vonzódik és amellett a szeretett személy mellett minden kritika, intrika és negatívum ellenére is kitart, az egyszerűen csodálatos. A legtöbb hetero kapcsolat sajnos nem képes minden rosszat kibírni, egyszerűbb a gondban megfutamodni. Bele se gondol szerintem sok ember, hogy mennyire nehéz lehet azoknak, akik csak a négy fal közt élhetik szabadon a szerelmüket, mert az utcán már egy csókért is ócsárolást kapnak mások. ...én se bírnám ki, hogy akit szeretek, azt nem szerethetném szabadon. Szégyellem, hogy még ma is ilyen világban élünk. Az oldalt pedig azért szeretem látogatni, mert a nem hetero történetek nekem is erőt adnak, hogy igen is létezik mindenen átívelő igaz szerelem.

Ehhez a kérdéshez két cikkből idéznénk: A Fidesz és a Jobbik EP képviselői továbbra is támogatnák a melegeket átnevelő terápiákat.  "Az átnevelő terápiák betiltását 435 igen, 109 nem és 70 tartózkodás mellett fogadta el az EP. A Fidesz és a Jobbik európai parlamenti képviselői nemmel szavaztak." Forrás

2010
"a KDNP senkit sem akar diszkriminálni, de ragaszkodik a házasság és a család védelméhez. Alaptörvényünk és meggyőződésünk szerint a házasság egy férfi és egy nő életszövetsége, ezért nem tudjuk támogatni két azonos nemű ember házasságkötését. Szintén nem tudjuk támogatni, hogy azonos nemű párok gyereket fogadhassanak örökbe, mert ez ellentétes a természeti törvénnyel és a gyerekek egészséges lelki fejlődéshez való jogával." Forrás

"Ismét az Alkotmánybírósághoz (AB) fordul a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvény miatt, kérve annak megsemmisítését – jelentette be Rubovszky György, a KDNP frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján."

Az élettársi kapcsolatot lehetővé törvényt 2007-ben a Gyurcsány kormány terjesztette elő, és fogadta el!

 

 

Most lehetőséged van az oldal szerkesztői felé javaslatot tenni, hogy mit szeretnél látni az oldalon, vagy hogy milyen ötleted lenne az oldal jobbá tételében, illetve megoszthatod gondolataidat velünk - így szólt a kérdés, és most sorban válaszolunk rá:

online rádiók és tévék linkelése, meleg reality műsorok feltöltése

online rádió már volt az oldalon, annak azért lett vége, mert többen jelezték, hogy nem tartják szükségesnek az oldalra. A meleg témájú reality műsorok összegyűjtésére teszünk kísérletet, és dolgozunk rajta, hogy felkerüljenek.

Én örülök, hogy vagytok csak így tovább :)
Köszönjük, igyekszünk :)

Fradista leányzó révén kicsit irritál a lila szín
A tavasz jegyében már is váltottunk a zöldre :)

Igy jo ahogy van ! De ha valami plussz az mégjobb, de ehez is nagy nagy gratula !!!
Köszönjük, de azért szeretnénk minél jobban kielégíteni az igényeket.

Egy kicsit zsúfolt a kezdőlap
Igen, ebben igazad van, igyekszünk leszűkíteni a kezdőlapot

Azt szeretném kérni, hogy a ráégetett feliratok NAGYOBB méretűek és nyomtatott betűvel legyenek. Köszönöm
A jövőben figyelünk erre is, de sokan a nagyobb méretű felirat miatt fognak reklamálni.

Teljesen elégedett vagyok az oldallal, inkább köszönetet szeretnék mondani az eddigi munkájukért.
Köszönjük szépen a kedves szavakért

miért van az, h egyes cikkek teljes hosszában olvasható, míg mások néhány bekezdés után egy linkkel végződik.
Ez azért van, mert egyes cikkek nem a melegfilmfelirat.hu oldal által előállított tartalom, hanem más oldalról átvett cikk, bejegyzés. Ezekben az esetekben az eredeti tartalom előállító oldalára irányítjuk az olvasókat egy rövid bevezető tartalom után.

Én a chat-en módosítanék. Hasonlítson egy messengerre jobban, lehetőségem legyen megismerkedni más filmkedvelő emberekkel. Esetleg a webkamera használatát is igényelném. De ezen kívül erössen meg vagyok elégedve az oldallal, csak így tovább !
Ahhoz, hogy hasonlítson a messengerre ahhoz külön le kellene programoztatni egy chat alkalmazást, melynek a költsége több százezer forint. A jelenlegi chat szolgáltatásunk is lehetőséget biztosít az ismerkedésre, mely keretén belül akár privát is értekezhettek. Természetesen keressük egy jobb chat alkalmazás lehetőségét, de jelenleg nem a prioritások elején helyezkedik el ennek fejlesztése (mivel alig használják a chatet)

Kérdés: "Ha nem követed a közösségi oldalainkat, miért nem követed?" Válasz: Mert nem használok közösségi oldalakat.
Igen, ezzel az eshetőséggel nem számoltunk, hogy van olyan aki nem facebookozik, de korrigáltuk a hibát, köszi :)

Nem kell politika
A meleg közösség életét ha akarjuk, ha nem átszövi a politika, és nekünk is kell foglalkozni vele. A kérdőívben feltett kérdések, és az arra adott válaszok csak megerősítették, hogy de igen, szükség van a politikával foglalkozni.

Sorozatok szempontjából tudnám ajánlani a Szégyentelenek és a Riverdale sorozatot. Az első akár idősebb látogatóknak is élvezetes lehet a második a fiatalabb egyéneknek nyerheti el a tetszését bár a másodikban kevesebb a meleg témájú epizód, viszont sok jó pasi szerepel benne. ?
A Szégyentelenek (Shameless) két verzióval is rendelkezik, az első az angol változat, a másik az amerikai. Gondolom te az amerikai verzióra gondolsz, amiben valóban vannak meleg szereplők, de korántsem annyira hangsúlyosan, hogy az oldalra felférjen. A Riverdale sorozatnak utána nézünk.

Sziasztok! Nagyjából fél éve találtam meg az oldalt, minden elismerésem a szerkesztők és a fordítók munkája iránt. Elég gyakran töltök le filmeket, amelyiket lehet, azokat online is nézem. Némely feliratos film esetén az a problémám, hogy feliratfájlt kellene választani, de ez vagy az én bénaságom vagy a gépem beállítása miatt nem sikerül. Ahol meg van adva a feliratfájl (pl: 1.hu) ott minden oké. Én örülök az egyik legutóbbi döntéseteknek, hogy ún. ráégetett feliratot alkalmaztok, a fordító is mindenképpen megilleti. Van egy szerintem nagyon szép film, amit jó lenne feltenni az oldalra: Isten veled, ágyasom! Ez egy kínai filmdráma, jó pár évvel a Duna TV-n adták le, amikor a csatorna még önálló volt. Néha 1-2 filmhez szívesen kommentelnék is, de kicsit bonyolultnak tűnt számomra ehhez a regisztráció. De nem gond, tényleg nem! Közösségi munkátokhoz sok sikert, energiát kívánok, legyenek derűsek a napjaitok! Üdv.: R.J.
Köszönjük az elismerő szavakat. A feliratfájl kiválasztás problémáját egyszerűen megoldhatod. Az oldalon található Segítség (https://melegfilmfelirat.hu/segitseg) oldalon többek közt erre a problémára is lehet megoldást találni.  Ezen az oldalon igyekeztünk mindent össze gyűjteni ami problémát okozhat a filmek, sorozatok megtekintése során.

Az Isten veled, ágyasom c. film már a tervek között szerepel, hogy hamarosan bemutatásra kerül az oldalon. A kommenteléshez mindössze egy regisztrációra van szükség. IDE kattintva egy felhasználó név és email cím megadása után elkészül a regisztrációd és a bejelentkezést követően már tudsz is kommentelni.

Csak így tovább!!! :D
Köszike

Hajrá a továbbiakban is.
Neked is köszi

Szeretem az olyan filmeket ahol mindent lehet látni :)
Nem mi forgatjuk a filmeket :)

Szoktam tàmogatni az oldalt de eddig mèg nem kaptam sosem visszaigazolàst hogy megkaptàtok. Jòleső èrzès ha tudom hogy az oldal fejlesztèsère szànt összeg megèrkezett!
Először is szeretnénk megköszönni a támogatást, de nem tudjuk, hogy kitől és honnan érkezett támogatás. Ilyen adatok hiányában egyfelől igen nehéz lenne személyesen visszaigazolni, illetve nem is teszünk/tettünk törekvéseket arra, hogy meg tudjuk ezen személyek elérhetőségét, vagy bármilyen azonosításra alkalmas adatát.

Szia
szerettem vna már utalni nektek, de vszínű én lehetek a hülye de nem tudom használni a felületet....érdemes lenne vmi egyszerűbbet választanotok, gondolom más nak is van ilyen gondja nekem a pihenés és a kikapcsolódás az ha meg tudok nézni egy filmet megköszönném és kifizetném ha tudnátok hozzáférést segíteni az Anders oldalakhoz. köszönöm ha segítesz
Az Anders oldalaknál kellene érdeklődni ebben az esetben :) 

Voltak megkeresések ezzel kapcsolatban, Ők az info@melegfilmfelirat.hu email címen keresztül kértek tájékoztatást és megoldottuk a problémát.

Köszönöm az eddigi munkátokat, szerintem sok embernek , segítetek azzal, hogy megnézhet egy jó filmet , vagy elolvas egy jó történetet, tehát én maradok a Köszönöm-nél :)
Mi köszönjük :)

Nekem alapjában véve tetszik a rendszer! Talán csak annyi észrevétel, hogy lehetne több olyan meleg film, ami a szerelmet boncolgatja, és például drámai jellegű! :) De ez csak egy személyes vélemény, mivel én ezeket preferálom inkább, de mindenre nyitott vagyok egyébként! Üdvözlettel! ;)
Ezt a kérdőívet is elsősorban azért hoztuk létre, hogy jobban fel tudjuk mérni az igényeket, és a továbbiakban ehhez igazítsuk a kínálatot.

csak így tovább!!!
Meg egy kicsit jobban :)

Szívesen támogatnám anyagilag az oldalt, és jól jönne egy könnyen elérhető utalásos rendszer,mert a mostanit bonyolultnak találom. Nagyon kedvelem az oldalt, mert nagyon sok értékes, és remek filmet tudok letölteni. Sok sikert kívánok a jövőben is!
Ismétlem önmagam: Voltak megkeresések ezzel kapcsolatban, Ők az info@melegfilmfelirat.hu email címen keresztül kértek tájékoztatást és megoldottuk a problémát. Köszönjük, hogy kedveled az oldalt (tessék a témában érintett ismerősöknek is megmutatni :) )Köszönjük szépen.

Kedvelem a melegfilmfelirat.hu -t. Évek óta ez az egyetlen meleg témájú oldal amit látogatok. Nagyon tetszik, hogy híreket is találok az oldalon ill. kulturális rovat is van. Ezúton is köszönöm minden készítő, munkatárs, fordító munkáját! Az egyetlen blokk ami nem különösebben tetszik a "STORY" blokk.
Köszönjük az elismerő szavakat, de a STORY blokkot meg kell védenem (de ne olvasd ha nem tetszik:) ). Sok levelet kapunk amiben éppen arról írnak, hogy mennyire szeretik ezt a blokkot, amit egyébként az olvasottság is visszaigazol, hiszen van amit több, mint 3400-an olvastak el. 

A 2 GB-nál nagyobb tartalmakat a Mozilla Firefox böngésző nem engedi letölteni, a Chromium telepítése problémás
Sajnáljuk, hogy a Firefox ilyen problémát okoz, a honlapot Chrome-ra optimalizáltuk, a felhasználóink 85%-a Chrome-ot használ. Javasolni tudnám a MegaSync alkalmazást, amely megoldás lehet erre a problémára, ha nem tudsz Chrome-t használni.

En nem a forditas miat jovok az oldalra hanem mert itt jol ossze vanak valogatva a melegtemaju filmek es erdekesek a cikkek igy pl ha lenne angol felirat a filmekhez en azt szivesebben letoltenem. Van egy nemet sorozat talan a legjobb meleg tortenetel amit valaha lattam. En mar vegig neztem mert volt hozza angol felirat de szerintem ha magyarul leforditanatok sokan orulnenek neki https://www.youtube.com/watch?v=NRJkId-QJck&list=PLCE1738656BCC0E20
Nem láttuk értelmét annak, hogy az eredeti angol feliratot a film mellé tegyük, hiszen akik ide járnak azok pont a magyar nyelvű felirat miatt keresik az oldalt, mert nem beszélnek idegen nyelvet, vagy nem annyira, hogy mindent megértsenek belőle.

Amit belinkeltél az a Verbotene Liebe német szappanopera egy részlete. Hasonló, mint a Barátok közt. És ha ezt magyarra lefordítanánk, az maga a csoda lenne. Egészen pontosan 4664 rész készült belőle. Tuti, hogy mi nem fogjuk lefordítani. :)

koszonom a munkatokat, ez az egyik kedvenc oldalam .
Köszönjük, hogy a kedvenced

sok latogatot az oldalnak ;)
Úgy legyen :)

Attol tartok hogy egy nap az fog megtortenni, hogy az oldalt zarjatok / torlitek. Szoljatok idoben ha ez ne adj Isten megtortenne hogy mentsuk a filmeket.
Van e ilyen hasonlo oldal a nagyvilagban?
Koszi minden munka, sok szep pillanatot okoztatok nekem!
Reményeink szerint nem kerül sor az oldal bezárására. Köszönjük, van hasonló oldal, de az nem magyar :)

Nem nagy dolog, de pl. jobb volna, ha abc sorrendbe lennenek a filmek. Bar lehet, hogy csak velem van a gond. :)
Nem igazán kivitelezhető a dolog, ráadásul elképzelhető, hogy nagy káosz lenne belőle, ha nem a legfrissebb film lenne elől :P

Mindenféle érdekes, vicces, tudtad-e, egyéb hasonló kérdőíveket, mint aztadom.co-nál, csak meleg témában. :P
Volt ilyesmi próbálkozás a facebook oldalunkon, de csak sértődés lett belőle. Nem próbálkozunk vele többször :)

Nagyon szuper az oldal, remélem ilyen is marad! Nekem maximálisan kielégíti minden igényemet. u.i. Will & Grace felirat jó lenne! :D
Köszi, de mi reméljük, hogy jobb lesz :D
A Will&Grace esetében ha a 9. évadra gondoltál - külsős fordító készíti a feliratot, sajnos ilyen tempóban, de mi ennek is örülünk, és mi is várjuk a legújabb feliratokat hozzá.

Coming Out sztorik , Filmkritikák , könyv ajánló
Ilyen gyorsan teljesüljön minden kívánságod. Már több tartalom van ezekből.

Nem okvetlenul kell a trendet tartani az ujabbnal ujabb webes megoldasokkal, mert bar esztetikusak lehetnek, de lassabba, kenyelmetlenne es kuszava tehetik az oldalt. Tovabba a filmek listazasanal jo lenne az idorendet tartani, vagy ha esetleg sorbarendezhetok lennenek a filmek feltoltes ideje szerint: jopar evvel ezelott foltoltott filmeket nem okvetlenul szeretnem ujra es ujra atbongeszni.
Nem nagyon tudok erre érdemben reagálni, a feltöltés sorrendjében vannak a filmek.

A weboldal címét megváltoztatni, olyan szempontból, hogy ne lehessen ki következtetni az oldal címéből, hogy meleg tartalmakkal bír. (pl ahogy a facebook oldalt is átneveztétek)
Több hónapja van egy alias oldal, amit direkt emiatt hoztunk létre, és amelyről tájékoztattuk is a látogatókat. pinkmozi.com

A könyvajánló kibővítése jó lenne.
Rajta vagyunk, és egyre több az ilyen olvasni való.

maga az oldal az utóbbi évek során sokat fejlődött, mint design-ilag, mind tartalmilag ezért külön köszönet az egész csapat munkájáért, a filmek/sorozatok-nál a csillag értékelős rendszer nekem tetszett, ha egy valamit változtatnék az az oldal hópelyhes háttere..., ha lenne esetleg rá lehetőségetek, de ez csak egy javaslat, akkor pdf formátumba (vagy amibe tudnátok) fel lehetne tölteni a homoszexuális tartalmú könyveket szerintem sokan szívesen elolvasnák (rajtam kívül is)
Köszönjük szépen az elégedett szavakat. Az értékelős rendszer bevezetésekor az volt a koncepció, hogy az oldalra látogatók a számukra tetsző filmeket, írásokat majd a tetszésüknek megfelelő csillagszámmal látják el. Ezzel lehetővé vált volna, hogy a több tetszést elérő filmek, cikkek automatikusan hangsúlyosabban jelent volna meg az oldalon. Ám sajnos felhasználóink nem vettek erre fáradtságot, ezért megszüntettük.

Nagyon köszönöm a munkátokat, nagyon fontosnak, hiánypótlónak tartom!
Mi köszönjük, hogy így gondolod.

Én nagyon örülnék ha több ázsiai sorozattal vagy filmmel találkoznék az oldalon :) rengeteg van belőlük és nagyon jók is, szerintem ennek mindenki örülne. Köszönöm a munkátokat és örülök, hogy foglalkoztok ezzel. :)
Azért vettük vissza ezen típusú filmek közreadását, mert sok volt a panasz, hogy már megint ázsiai film.    :)

Értékes amit csináltok, sok embernek nyújtanak ezek a filmek nagyon nagy segítséget... Nem kevés alkotás éppen élet- vagy lélekmentő... Köszönöm.
Köszönjük, és megható amit írtál.

Nagyon szeretem az oldalt és hálás vagyok nektek a sok munkáért! Köszönöm! :)
Örülünk ha tetszik és köszönjük szépen :)

A kommunikáció néha hiszti kategóriába csap át! Tudom hogy meleg vagyunk és érzékenyebbek és azt is tudom hogy vannak ilyen látogatók is! De a kommunikáció hagy némi kívánni valót maga után!

Pl. nem régen írtam egy hozzászólást egy filmhez, hogy nem lehet letölteni (osztott.com hiba miatt). Erre mondjuk csak annyit kellett volna írni hogy köszi ok utána nézünk stb. Ehelyett se szó se beszéd, a film adat lapja lett törölve/vagy deaktiválva! Szerintem ez nem szerencsés dolog! Tudom vannak nehezebb napok is! :) és ez most nem egy bírálat volt csak észrevétel! Tudom átlátom hogy nagyon sokat dolgoztok az oldallal! Köszönöm! Üdv:
A nehezebb napok nem igazán jellemző egyikünkre sem, mert nem menstruálunk :D
És valóban, volt olyan adatlap ami törölve lett, és nem hiszti miatt, hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tudjuk pótolni a filmet, mert nincs meg. És már azt sem tudjuk melyik volt az :DDD

A feliratokkal van sokszor gond:( Régen könnyebben ment. Így sok filmet mstanában inkább nem nézem meg :( ha nem sikerül még az információ ellenére sem . Hiszen laptopon gubbasztva nem kellemes egy filmet végignézni :)
Úgy érzem nem a mi hibánk, hogy neked laptopon kell nézned a filmet, nem tudom mi az, amiben mi tudnánk ebben segíteni neked. Olvassuk fel neked? :D

több film
Minél több? (Itt azért elárulom azt az apró technikai titkot, hogy egy film lefordítása kb. 4-5 hét... nekünk is vannak korlátaink)

Nagyon szeretem az oldalatok, jó hogy a filmek mellett a hírekről is olvashatunk.
Amiből lehetne több: Meleg témájú könyvek bemutatása, esetleg letöltése.
További sok erőt és örömet a munkátokhoz!
Köszönjük, és továbbra is igyekszünk minden meleg hírt eljuttatni hozzátok. A könyvek bemutatása már kicsit intenzívebben megy, mint eddig, a könyv letöltések még várat magára, de igyekezni fogunk abban is.

Köszönöm a filmeket, munkátokat!!!
Szívesen, és köszönjük.

Remekül csináljátok. Csak így tovább!
Köszike, igyekszünk :)

Nagyon örülök ennek az oldalnak eleve. Színházi és irodalmi bővítést szívesen olvasnék.
Már többször leírtam, nem ismétlem már meg, de rajta vagyunk.

egységes letöltési lehetőség pl mindig MEGA
Meg fogsz lepődni, de a rögtön ez utáni hozzászólás meg pont a MEGA ellen van :)
Ettől függetlenül, a kapott Adakozásokból egy kiterjesztett MEGA fiókot üzemeltetünk, így minden szépen lassan átkerül a MEGA oldalra.

Fontolóra lehetne venni a torrent alkalmazását (a mega.com oldalt megnyitva kell hagyni, amíg tölt; x MB után "letilt"; stb.).
Fontolóra vettük már ezt, sőt. Volt is torrenten keresztül letölthető filmek. Rengeteg panaszt kaptunk, hogy nem tudják a torrentet kezelni, akik pedig tudták, azok nem seedeltek. Az x az 5GB. Kivétel ha van saját MEGA fiókod, és oda áthelyezed a filmet, és onnan korlátlanul letöltheted.

 

Számomra azért is fontos a feliratozás és sok barátom számára is, mert siketek vagyunk, így a felirat révén nagyszerűen élvezzük is a filmeket! :)
Külön öröm számunkra, ha ezzel tudunk nektek örömöt okozni. (https://youtu.be/q2TRbsVJ6mk)

szeretem az oldalt,nekem jo igy
Köszi ;)

Több online megtekinthető film
Igen, ez jogos elvárás, és mi is szeretnénk ha több online film lenne, de technikailag nehezen kivitelezhető. A Youtube szinte azonnal töröl mindent amit feltöltünk, az indavideo néhány nap után törli. Keressük a megoldást.

Sokkal jobb minőségű, 1080p felbontású, nagyobb fájlméretű filmeket szeretnék látni.
Nem kérsz lehetetlent, és igyekszünk is ezt teljesíteni, és egyre jobb minőségben feltenni a filmeket. 

Társkeresés
Mármint, hogy legyen társkereső alkalmazás az oldalon? Nem is tudom, lenne-e értelme, hiszen már most legalább 30 különböző ismerkedő oldal van, és mindegyiken ugyanazok az emberek vannak :D

Nagyon tetszik az oldal❤❤❤❤
Köszike :) 

Köszi, hogy csináljátok!
Szívesen :)

jobb minöségü filmeket/legalább HD/ felrakni
Már fentebb is írtuk, hogy igyekszünk teljesíteni (reméljük nem lesz reklamáció, hogy miért nagy méretben tesszük fel)

Feliratkódolásra tessék jobban odafigyelni!!! Kizárólag Közép-Európai kódolást használjatok! Ha más oldalaktól ''nyúltok le feliratokat'' akkor azokat a kódolás miatt először nézzétek át! Sok jó és érdekes filmet osztotok meg amit én köszönök.. Talán a sorozat megosztásokat nem kéne erőltetni,mert azok ritka gyengék!
Majd igyekszünk oda figyelni a "lenyúlásoknál" :D
A sorozatokat illetően nem igazán van szerencséd, mert nagyon keresik az új részeket, például a Dynasty esetében, amit nagyon szeretnek.

A filmekről szubjektív vélemények, esetleg linkek kritikákhoz.
Meglehetősen ritka, hogy meleg témájú filmhez legyen kritika, sokszor még egy film leírást sem találni. Itt a többi oldal látogató segíthetne, ha komment formájában véleményt formálna a filmekről.

...köszönöm a munkátokat, a sok szép filmet!
Mi köszönjük

Rendszeres látogatótok vagyok, ezt a kérdőívet is kitöltöttem szívesen. Kérlek benneteket, hogy a Just Charlie c. 2017-es filmet fordítsátok le, amikor időtök engedi. Nagy tisztelettel, Márk-Amsterdam
Utána nézünk a filmnek, és listára tesszük :)

 

Továbbra is keresünk olyan embereket akik segítenének az oldal működésében. Elsősorban fordítókat keresünk, akik filmek feliratát fordítanák, de olyanokat is, akik rövid, elsősorban angol nyelvű cikkeket fordítanának. Ezen az email címen jelentkezhetsz: info@melegfilmfelirat.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux