Ugrás a tartalomra
x

A nagy pénisszel élők problémáiról készül dokumentumfilm

Már megjelent a casting-felhívás. Nem átlagos dokumentumfilm készül, nem átlagos péniszméretű férfiak főszereplésével.

A Coventry Telegraph cikkéből kiderül: a Too Large For Love? (Túl nagy a szerelemhez?) című produkcióhoz már keresik is a szereplőket.

A lap szerint a filmet az a Spun Gold nevű cég gyártja, amely korábban a hármas szexet életükben először kipróbálókról szóló My First Threesome (Az Első Édeshármasom) című dokut is készítette.

„Egy nemrégiben készült felmérés szerint a férfi lakosság közel fele nagyobb péniszre vágyik. Tehát nagyobb pénisz, jobb élet, igaz? Nos, nem mindig” – olvasható a castingra hívó felhívásban, amelyből az is kiderül, miről szól majd a produkció:

Egy vadonatúj dokumentumfilm a nagyon nagy pénisszel élők problémáiról fog beszámolni, arról, hogy ez hogyan befolyásolja az élet minden aspektusát, beleértve a szexuális életet is, és hogy milyen segítség áll rendelkezésre a rászorulók számára.

A gyártók azt írják, arról szeretnének beszélgetni az emberekkel, milyen pozitív és negatív tapasztalatokat szereztek a jelentős méretű testrészük miatt, és megszólalnak olyanok is, akik együtt élnek nagy péniszű férfiakkal.

A műsor a gyártók szerint nem pornográf jellegű lesz – ugyan meztelenkedés előfordul majd benne, de nem várják el a jelentkezőktől a vetkőzést.

 

24.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux