Ugrás a tartalomra
x

Az Ikrek

A novemberi hidegben óvatos léptek haladtak a járdán. A női csizma alatt ropogott a jég. 1996 november 18-án az ilyenkor szokásosnál is hidegebb volt. Csípős szél fújt, a hó szállingózott, és a fiatal nőnek óvatosan kellett lépkednie, hogy törékeny terheit nehogy elejtse. Keze remegett a hidegtől és az izgatottságtól. Két csomagját erősen szorította magához, igyekezett óvni őket a hideg széltől. Hirtelen megállt és hátra fordult, hogy nem látja e valaki az utcán. Hangokat hallott, amitől még jobban ideges lett, mint előtte volt. Szótlanul várt, hogy megszemlélje ki az, aki késő éjjel az utcán sétál ilyen hideg időben. Egy kóbor kutya sétált el mellette, szomorú szemeivel bámult a nőre, majd tovább indult útjára. A nő megkönnyebbült, már csak pár méter választotta el úticéljától. A hatalmas épülethez érve a falhoz simult, hogy értékes csomagjait még jobban óvja a széltől, és hogy talán így kevésbé veszik észre.  Lassan haladt a fal mellett, egy ajtó mellé ért, amit óvatosan kinyitott, és belépett. Halvány fény világított, szinte alig lehetett látni valamit. A helyiségben kellemes meleg volt. Egy asztal és egy üveg doboz állt a szobában. Terheit óvatosan az asztalra helyezte. Szeméből könny csordult, és a két kis gyereket elkezdte kivetkőztetni a vastag plédből. Az asztalon aludt a két csöppség, hallkan szuszogtak, apró lábaikkal néha rugdalóztak egy kicsit. Óvatosan, hogy nehogy zajt csapjon kinyitotta az inkubátor ajtaját, és óvatosan betette a két fiú gyermeket. Piciny lábukat finoman szorította, könnyei záporban törtek ki. Becsukta az inkubátor ajtaját, megnyomta a csengőt, és sietve távozott.

A nővérpihenőben Sarolta nővér a falon lévő órára pillantott. Az óra egyhelyben járását egy erőteljes kattanás törte meg. A nagymutató arrébb ugrott, fél egy múlott 2 perccel. Sarolta nővérnek még öt és fél órája van hátra a 24 órás szolgálatából. Az óráról az előtte elterülő papírokra bámult. Teendők és listák amik még rávárnak a reggeli váltásig. Kávés bögréje után nyúlt, melynek alján a hideg kávé lötyögött. Felemelte a bögréjét és inni kezdett, amikor csörgés zökkentette ki a fáradtságából. Letette a bögrét és figyelte, hogy honnan jöhetett a zaj. Csend volt, csak a pihenőben lévő hűtőgép morajlott. Papírjait kezdte rendezgetni, majd hirtelen felugrott a székéről és kiszaladt a szobából. A folyosón szaladt amikor az egyik szobából egy nővér kollégája lépett ki, és igyekezett finoman becsukni az ajtót maga mögött. Sarolta nővér futás közben intett a kolléganőjének, hogy tartson vele.

Lassan a kilincset lenyomta és óvatosan nyitott a szobába. Mikor meglátta, hogy nincs ott senki, az ajtót teljesen kinyitotta. Az inkubátorban két apróságot látott aludni. Finoman kinyitotta az ajtaját és kiemelte az egyik babát. Magához ölelte, majd szólt a kollégájának, hogy segítsen és hozza a másik gyereket magával. A nővérszobába érkezett az ügyeletes orvos, aki megállapította, hogy mind a két kissrác egészséges és nagyon jól vannak. A kórház nővérei között kézről kézre jártak a csöppségek, mindenki haza akarta vinni, annyira cukik voltak. Sarolta nővérnek jutott az a megtiszteltetés, hogy nevet adjon a két lurkónak. Így kapták a Tél Gergő és Tél Olivér nevet.

Két és fél kellett hozzá, hogy a két gyerek megfelelő szülőkhöz kerüljenek. A bürokrácia útvesztőjében senyvedő gyerekek végre igazi szülőket kapnak. Külön-külön.

 

 

Tél Olivér

A táskájában kutatott a lakása kulcsát keresve. Félre túrta edző ruháit a táskában és a kezébe akadt a lakáskulcs. Miközben a kulcsot a zárba próbálta illeszteni hátulról egy kéz átölelte a hasánál, és forró ajak a nyakához simult és finom mozdulattal a nyelvét végig húzta a fülcimpa irányába. Elhúzta a fejét, hátra fordult és kérdőn nézett vissza a kék szempárra. Mit sem törődve a felháborodott arccal, az ismeretlen jobb kezét Olivér lába közé simította, majd meglepetten hátra lépett, de nem engedte el megmarkolt zsákmányt. Szemöldökét incselkedőn meghúzta és kaján vigyor ült ki az arcára. Lendületet vett, és ajkai Olivér ajkait célozta meg. Kinyílt az ajtó és Olivér belépett a lakásba. Fogta az ajtót és betessékelte vendégét, közben végig mérte a nála is fiatalabb fiút. A srác tátott szájjal bámulta a lakást. Hatalmas lakás volt, csak az előszoba akkora volt, mint az ő albérleti szobája. Olivér kézen fogta a fiút és a nappaliba vezette, majd a bőr kanapéra lökte.

 – Kérsz valamit inni? – kérdezte Olivér.

– Aha! – jött nem túl bő válasz.

Olivér a nappali oldalában kialakított bárhoz ment, és a polcról levett egy üveg Bacardi Superiort, majd egy nagy pohárba töltött belőle, a kis hűtőből lime-ot vett elő, ketté vágta és mind a két feléből a levét a pohárba facsarta, majd felöntötte kólával. Kezébe vette a poharat és a fiú felé nyújtotta. Olivér leült a kanapéra, és a lábát a fiú ölébe tette.

– Tied ez a lakás? – kérdezte meg illetődve a srác.

– Igen, az enyém. – mondta Olivér.

– De ez, hogy lehet 22 évesen?

– Úgy lehet, hogy a szüleim milliárdosok! – mondta rezzenéstelen arccal.

- Tulajdonképpen, Te mivel foglalkozol? – kérdezte az idegen.

- Tulajdonképpen én egyetemre járok, és ha befejezem akkor ügyvéd leszek. A lakást a szüleimtől kaptam a kiváló érettségi bizonyítványért.

- És a BMW? – kérdezte a fiú, majd nagyot kortyolt az italból.

- Az is az enyém, még egy pár napig!

- Még egy pár napig, és utána?

- Már egy éves az a tragacs, és ha jól zárom ezt az évet akkor meg kapom végre azt a rohadt Audi A8-at.

Ismét nagyot kortyolt az italból a fiú, testét melegség öntötte el, feje kissé kába lett, ritkán szokott inni, kicsit spicces lett.

Olivér felkelt a kanapéról és a sráchoz lépett. Térdét a fiú combja mellé tette és beleült az ölébe. Elvette a kezéből a poharat és az üveg dohányzó asztalra tette. Kezét végig simította a fiú mellkasán, majd elkezdte kigombolni az inget. Széthúzta az inget és nyelve hegyével megérintette a fiú mellbimbóját, majd finoman megharapta. Érezte a lüktető szerszámot a combjánál.

- Tetszett, ahogy a kondiban edzettél, feltűnt a formás segged, remélem passzív vagy? – mondta Olivér.

- Én is figyeltem, és láttam, hogy engem nézel, már régóta szerettem volna veled… érted ugye… örülök, hogy leszólítottál a zuhanyzóban.

Oliver mit sem törődve a válasszal elkapta a srácot a nadrágjánál és miközben felállt az öléből magával húzta a fiút is a hálószoba felé. Hatalmas franciaágy állt a hálószobában. Olivér az ágyra ült, szembe fordította magával a fiút, kioldotta a nadrágszíjat, kigombolta a nadrágot és lehúzta a zippzárat, majd egyetlen rántással a nadrágot a fiú bokájáig rántotta. Ott állt előtte a fiú egy Calvin Klein boxerben és ágaskodó szerszámmal. Megfogta a fiú kezét és az ágyra rántotta. Hasra huppant az ágyra. Olivér lerántotta róla a boxert, és kezét végig simítva a combjain a farpofához érve széthúzta azt, és nagyot nyalt a rózsaszín ánuszba. Marcell, az ismeretlen fiú az ágytakaróba markolt, lábait széjjel tette, és hagyta, hogy Olivér a nyelvével minél jobban megdolgozza a lyukát. Csípőjét ritmusosan az ágyhoz nyomta, merev fallosza lüktetett, minden egyes nyomás az ágyba kellemes érzéssel öntötte el. Forróságot érzett a seggében, kívánta, hogy Olivér farka benne legyen, egyre erőteljesebben nyögött, arcát az ágyba nyomva próbálta a hangos nyögésének zaját csillapítani. Szinte könyörögve szólalt meg:

- Dugj meg! – mondta elcsukló hangon Marcell.

Olivér mit sem törődve a kéréssel mohón nyalta a szőrtelen kerek segget, nyelve behatolt a lukon és élvezettel nyalta a formás popsit. Nyála végig futott a fiú heréjén, kezébe vette a csúszós heréket és finoman masszírozni kezdte. Marcell már szinte nyüszített az élvezettől, az ujjai elfehéredtek annyira markolta az ágytakarót. Zihálni kezdett, alig kapott már levegőt, kínjában már a takarót vette a szájába. Olivér keze megszorította a hímtagot, és elkezdte húzogatni a fiú makkján a bőrt. Arcát még jobban Marcell seggébe temette, élvezettel nyalta a segget mely egyre jobban mozgott fel le… Hírtelen Olivér keze meleg csúszós váladékkal telt meg… Marcell fuldokolva sült el a kezében. Fejét felemelte, és a tiszta kezével rácsapott a fiú seggére.

- Nem bírjátok túl sokáig, mindig ez van! – mondta nevetve, majd elindult a fürdőszobába, hogy kezet mosson.

Marcell még mindig az ágyon feküdt, és levegő után kapkodott.

Olivér pucéran tért vissza a fürdőszobából, hanyatt vágta magát a hatalmas ágyon, majd Marcell hajába markolt és erőszakosan húzta a fejét a combjai irányába. Fütykösét másik kezével megmarkolta, másik kezével nyomta a fiú fejét rá. Marcell két kézzel markolt rá a vastag falloszra, és próbálta minél mélyebben a szájába venni. Nagyra kellett nyitnia a száját, hogy beférjen a szerszám. Mindössze 4-5 centimétert sikerült a szájába venni. Olivér a kezével tolta a fejét a srácnak, hogy minél mélyebbre tudjon hatolni a szájába. Fuldokolva próbálta a fejet tartó kezet eltávolítani, de az erős szorításból nem menekült, az orrán keresztül próbált levegőhöz jutni, kevés sikerrel. Hajánál fogva felrántotta Marcell fejét, aki így végre levegőhöz jutott. Egy hatalmas pofont csattant el. Marcell nem volt erre felkészülve, de ideje sem maradt a reakcióra, a kéz ismét lecsapott, de most a fejét tolta ismét a gigantikus pöcsre. Olivér csak tolta a fejet, de az csak nem akart mélyebbre hatolni a meleg nedves szájban, így lábát a fiú nyakába rakta és azzal is próbálta minél jobban mélyebbre nyomni. Marcell szeme könnyes lett az erőlködéstől, és egyre jobban kezdte élvezni a helyzetet, volt benne számára valami különösen izgató, hogy megerőszakolják a száját. Kezével elkezdte Olivér ánuszát simogatni, a nyáltól ami végig folyt a szájából a hímvesszőn keresztül síkossá tette, és középső ujját finoman, lassan Olivérbe csúsztatta. Ahogy tövig tolta az ujját az izmos seggben Olivér teste megfeszült, Marcell száját elöntötte a sűrű nedv, ami a szája mellett szivárgott végig a hímtagon, hömpölygött a sperma, szinte végeláthatatlanul soha ki nem fogyva abból. Amikor az utolsó csepp is elhagyta férfiasságát, akkor fejénél fogva lerántotta a fiút maga mellé. Egymás mellett feküdtek és ziháltak.

 

 

 

Tél Gergő

Gergő immár 22 éves lett. Családjának valahogy nem sikerült megszerettetniük magukat Gergővel. Zárkózott, magának való fiú lett belőle. Az iskolában nem teljesített túl jól, nehézségei voltak a tanulással, barátai sem voltak az iskolában. A lányok nagyon szerettek volna közel kerülni hozzá, de mogorva stílusát nem értékelték. Hosszú sötét barna haja, világító zöld szemei igézően tekintettek a világra.  Tovább tanulni sem fog, az otthoni gazdaságban segít a családnak. Az egyetlen barátai a lovak voltak.

Szombat este volt. Gergő kilépett a fürdőszobájából, törölközője a derekán átkötve lógott. A szobájában lévő tükörhöz lépett, közel hajolt a tükörhöz, az arcát vizslatta, pattanást keresett borostás arcán. Törölközővel a derekán az ágyára feküdt. A mennyezetet bámulta. Becsukta a szemét és hasán végig simította a kezét. A törölköző szétnyílt, és hasáról a keze a farka irányába indult. Gondolatai szárnyalni kezdtek, hímvesszője pedig ágaskodni kezdett. Vastag húsos fallosza lüktetett a kezében. Erősen markolta és közben verte a férfiasságát. Hamar sűrű folyadék borította be a hasát, köldökében a sperma, mint egy tavacska állt. Kihúzta maga alól a törölközőt és feltörölte vele frissen kilövelt spermáját. Felkelt az ágyról és a tükör előtt nézegette magát. Fütyköse a még fél merev állapotban a combja közepét verdeste, elégedetten nézegette a tükörben. Alsónadrágot húzott, majd rövidnadrágot vett fel és egy pólóba bújt.

Gyalog indult útra a közelben lévő Presszóba. Hétvégente a fiatalok itt gyülekeztek, iszogattak és beszélgettek. Mikor Gergő elhaladt a volt iskolatársai előtt hírtelen csend támadt, szempárok meredtek rá, majd mit sem törődve tovább folytatták a beszélgetést. A pultnál álló csapostól egy kólát kért, majd az udvaron lévő terasz egyik asztalához ült, távol a többiektől. Lábát feltette a szemközti székre, belekortyolt a kólába, aztán a zsebéből kihúzta cigarettáját és rágyújtott. Nézte az embereket, és próbálta kitalálni, hogy mire gondolnak, mi foglalkoztatja őket. Az utolsó slukkot szívta a cigijéből amikor felkapta a fejét. Egy ismerős hangot hallott a távolból. A pultnál hangos nevetés tört ki, a helyi mókamester is megérkezett. Gergő fülelni kezdett, hogy miről mehet a poénkodás. Megint egy buzi viccet sütöttek el. Újabb cigiért nyúlt, amikor meggyújtotta az öngyújtó fénye megvilágította az arcát, és ezt a pultnál álldogáló Kristóf is észrevette. A harminc éves férfi sok hölgy kedvence volt. Állítólag falta a nőket, ami igaz is lehetett, mert kifejezetten jóképű, izmos szikár testű férfi volt. Bár a rossz nyelvek azt is pletykálták, hogy időnként a férfiakat sem veti meg. Gergő mindig is csodálattal nézett a férfire. Sokszor dolgoztak együtt a birtokon. Kristóf alkalmi munkákból élt, főként a nyári munkák alkalmával volt munkája, télen a helyi erdészetben vállalt munkát. Mikor felismerte, hogy Gergő ül a teraszon, felkapta sörét és fiú felé indult.

- Nna mi van gyerek, holnap megjavítjuk a kerítést, amit apád mondott, hogy csináljunk meg? – kérdezte mosolyogva.

- Igen, holnap kimegyünk a kocsival és kijavítjuk. Pont azon gondolkodtam, hogy időben kellene kimenni, mert nagyon meleg lesz, és nem akarok megfőni a napon. – mondta Gergő.

- Rendben, akkor fél hétkor elindulunk és megcsináljuk, időben feküdj le, mert a gyerekeknek korán ágyban a helyük! – mondta, majd felállt az asztaltól, és Gergő tarkójára tette a kezét, és finoman mintha megszorítani akarná, de inkább végig simította a kezét a nyakán.

Gergő szíve szaporán kezdett verni, férfiassága megadta magát és keményedni kezdett a nadrágjában. Felhajtotta maradék kóláját, majd elindult a pult felé. Kezét a zsebébe süllyesztette, hogy így próbálja leplezni meredező farkát. Poharát a pultra tette, és elindult haza… Ruhástól feküdt az ágyra. Gondolatai Kristófon jártak. Nem értette miért tetszik neki a srác, nem értette, hogy Ő miért más, miért nem foglalkoztatja őt a nők. Soha senkinek nem merte elmondani aggályát. Nem is értette, hogy mi történik vele. Hallott már a buzikról, de soha nem találkozott egyel sem. Úgy érezte egyedül van ebben a világban, nincs olyan aki hasonlítana rá. Magányos volt és szomorú. Hasra fordult az ágyon, és arcát a párnába temette. Bűntudta támadt a bűnös gondolatoktól, sírni kezdett, könnyei a párnát áztatták, így aludt el.

 

 

Egy újabb idegen  

Vasárnap dél körül járhatott az idő. Marcell kinyitotta a szemét, nem volt számára ismerős, hogy hol is van. Balra fordította a fejét, és megpillantotta Olivért, aki kitakarózva, pucéran feküdt mellette, a reggeli merevedés miatt álló farka a hasán pihent, időnként megemelkedve és megfeszülve. Marcell óvatosan közelebb csúszott, ajkait a nyelvével végig simította, majd a hímvesszőre tapasztotta ajkait és a makktól elindult a töve irányába, közben finom kidugta a nyelvét. Reagált a húsos fallosz a nyálas meleg ajkak simítására, megfeszült és keményebb lett, mint előtte volt. Olivér finom fészkelődésbe kezdett, alig tudomására adva, hogy nem ellenkezik az esetleges folytatástól. Marcell két ujjával a hasa és a fallosz közé nyúlt, és függőlegesbe állította azt, majd szájába vette a makkot. Finoman szívni kezdte a makkot, és közben igyekezett minél jobban nyállal borítani be, marokra fogta és jobb kezével elkezdte húzogatni, bal kezével a seggét simogatta. Ujjait benyálazta, és egy ujjával kezdte a saját seggét tágítani. Egyre gyorsabban szopta a dorongot, és ezzel együtt egyre gyorsabban járt az ujja a seggében. Mikor kinyitotta a szemét, akkor vette észre, hogy az ágy melletti asztalon van óvszer és síkositó. Felállt és az asztalhoz ment és elvette mind a kettőt. Lábait Olivér combja mellé tette, majd ráült a derekára. Finoman megemelkedett, és a combjai közt táncot lejtő hímtagot óvatosan hátra tolta, majd vissza helyezte magát. Farpofái közt járt további ritmust a lőcs. Kibontotta az óvszert, és hátra nyúlva felhelyezte, kezébe vette a síkositót, tenyerébe nyomott belőle, és marokra fogva a szerszámot többször végig simította, hogy minden hová bőségesen jusson belőle. Újabb adagot nyomott az ujjai végére, és a popsija bejáratát masszírozta vele. Kicsit megemelkedett, marokra fogta a faszt, és a nyílásához igazította. Érezte ahogy a vastag makk igyekszik utat törni magának. Kellemetlen feszítő érzés volt számára, de nem akarta feladni. Még egy kis síkositót nyomott a kezébe és még egyszer végig simította a kéjdorongot, a maradékot a seggére kente. Ismét irányba állította a szerszámot és lassan tolta magát rá. Olivér reflexből megemelte a csípőjét, mire Marcell is megemelkedett. Megfogta Olivér hasát, és óvatosan visszatolta, majd újból megpróbált rácsússzanni a kéjdorongra. Immár sikerrel járt. Érezte magában, ahogy egyre mélyebben hatol benne. Egyszerre volt fájdalmas és felemelő érzés számára. Amikor úgy érezte, hogy nem tudja mélyebben befogadni, akkor lassan megemelte magát. Múlni kezdett a feszítő érzés, egyre jobban a gyönyör érzése vette át a szerepet. Finoman kezdett visszasüllyedni. Egyre könnyebben ment, és minél könnyebben ment, annál jobban kezdte élvezni. Olivér vette át a mozgást, először finoman mozgatva csípőjét, majd fokozatosan gyorsítva a tempón. Marcell farka az égnek meredt, kezeivel megtámaszkodott és átadta magát az egyre keményebb dugásnak. Olivér farka egyre hosszabb utat járt be Marcell seggében, egyre mélyebbre hatolva, minden milliméterrel mélyebbre jutással egyre hangosabb lett, és egyre jobban élvezte a benne járó faszt.

- Na szép, már megint egy újabb! – szólalt meg egy hang a távolból.

Marcell megrémülve pillantott hátra, de már nem látott ott senkit. Kérdőn nézett Olivérre.

- Ne törődj vele, csak a bejárónő.

Majd folytatta a fiatal fiú seggének dugását. Olivér elkapta a fiút a derekánál, és lelökte magáról. Hasra fordította, és lábainál fogva az ágy széléhez rántotta. Az ágyon fekvő síkositért nyúlt, és a tubusból a farkára nyomott belőle, egy mozdulattal szétkente. Marcell dereka alá nyúlt, és megemelte. Farkával becélozta a már kissé kitágult lukat, és ellentmondást nem tűrve azonnal tövig hatolt benne. Marcell azonnal igyekezett szabadulni, hasra vágta magát az ágyon. Olivér ismét alá nyúlt, és felhúzta. Marcell próbált ellenkezni, kevés sikerrel. A vastag húsdarab kíméletlenül hatolt ismét belé. Olivér a fiú hajába kapaszkodott, és húzni kezdte maga felé. Marcell feladta a küzdelmet, és jobb híjján engedelmeskedve hátrált a seggét döngető fallosz irányába. Tövig zakatolt benne a dorong, egyre gyorsabban, és mintha feneketlen mélység lenne, egyre jobban szeretett volna még mélyebbre hatolni az izmos seggben. Marcellben felhagyott a kétségbeesés, farka ismét életre kelt, és kőkeményen mutatta az irányt felfelé. Olivér egyre nagyobbakat lökött a már kevésbé sem mondható szűk nyíláson. Szinte már makktól a tövéig dugta a fiút, éppen csak nem csúszott ki Marcell seggéből. Olivér kihúzta a farkát a fiú seggéből. Hanyatt lökte, és a két térdét a feje felé nyomta. Olivér ismét becélozta a lukat és kíméletlenül behatolt. A fiú felszisszent, de hagyta, mert nem volt más esélye. Ismét hatalmas lökésekkel baszták a seggét. Marcell farka a hasát csapkodta, az előváladék fénylőn csillogott a farka körül. Egyre jobban ziháltak mind a ketten. Olivér a fiú farkát marokra fogva verni kezdte, de az kis idő múlva megfogta a csuklóját és megállásra kényszerítette. Olivér ezt jelzésnek vette, és hatalmas erővel kezdte pumpálni a fiú seggét, aki kínjában egyre hangosabban, már már nyüszítve élvezte, ahogy keményen megdolgozzák a seggét. Olivér mindent beleadott. Egyre gyorsabban, és egyre mélyebbre hatolva próbált a csúcsra jutni. Fel térdelt az ágyra, és fekvőtámasz pózban, testének teljes súlyával lökte a fiú seggébe a faszát. Marcell egyre hangosabban reagált a még keményebb dugásra, ez még vadabbá tette Olivért és még gyorsabban kefélte szét a fiút. Marcell átkarolta a fiú nyakát és húzta magára. Olivér tartotta a tempót és még mindig keményen baszta a fiút, aki sikítások és hörgések közepette élvezett a hasára. Olivér mit sem törődve vele tovább dugta a fiút, aki próbálta már lelökni magáról. Olivér megragadta a fiú torkát és folytogatni kezdte. Az oxigén hiányos állapottól kissé kába lett, nem volt ereje, hogy lelökje magáról a fiút. Olivér engedett a szorításból, bár ez nem tartott túl sokáig, csak egyetlen nagy levegőt tudott venni, utána a kéz ismét a torkára fonódott, és tovább szorította. Ugyan abban a ritmusban, keményen dugták a seggét, és ő ismét elkezdte élvezni. Farka ernyedten pihent a hasán, a meleg geciben úszva, de kellemes érzés kezdte el elönteni. Olivér farka tövig merült a fiú seggében, és most kicsiket mozogva de annál erőteljesebben mozgott benne. Marcell Olivér szemébe nézett, és csak dühöt látott benne. Belülről elöntötte a jóleső érzés. Ismét nyöszörögve, nyüszítve élvezte, ahogy jár benne a fasz. Nem kellett kisidő és másodjára is a hasára élvezett. Ezt meglátva Olivér kihúzta a fiúból a farkát. Az óvszer nagy adag spermával telve.

- Nna, ez jó volt. – mondta Olivér kiterülve az ágyon. – Arra van a zuhanyzó, szedd össze magad és menj.

Marcell szótlanul megindult a fürdő felé.

Olivér a konyhába indult, még a fiú utána nézett és próbálta memorizálni a pucér izmos segget ahogy lépked a hajópadlón a konyha irányába. Miután végzett a zuhanyozással és felöltözött, a telefonjára bámult, több messenger üzenet és email, és már délután három óra volt. Elindult a konyha irányába, ahonnan beszélgetés hallatszott. Belépett a konyhába és a pucér Olivért, és a bejárónőt találta ott.

- Csókolom! – köszönt a bejárónő felé

- Szerintem fiam, te mást csókolgattál. – mondta gúnyosan a bejárónő

- Akkor én mennék is. – mondta félszegen Marcell

- Nem kérsz egy kávét, mielőtt elmész (megint)? – mormolta alig hallhatóan a bejárónő. Olivér szúrós tekintettel nézett a bejárónőre, aki csak annyit mondott, hogy: - jól van na!

- Köszönöm, nem kávézom, de mennem kell, még tanulnom is kell, és már késő is van.

- Rendben, kisérd ki a vendéged. – mondta a bejárónő Olivérnek, aki ismét szúrós szemmel nézett a nőre.

- Na gyere, kiengedlek! – mondta Olivér, és elindult az ajtó felé.

Marcell ment a fiú után, amikor kilépett az ajtón megfordult.

- Mikor ismételjük meg?

- Soha! – jött a tömör válasz, és becsukódott előtte az ajtó.

 

 

 

A kerítés

Gergő unottan pakolta a szerszámokat a terepjáró platójára. Nem volt kedve dolgozni, ma különösen szeretett volna elbújni a világ elől. Mikor megfordult a kocsi mellett Kristóf állt mellette széles vigyorral. Gergő nyakára tette a kezét, és megszorítva húzta magával.

– Na öcsém, ma kijavítjuk azt a nyanvadt kerítést, de nem fogjuk elkapkodni, dög meleg lesz ma, és nekem nincs kedvem túlzottan dolgozni – mondta Kristóf.

- Nekem sincs túl kedvem dolgozni, inkább aludnék. Éjjel olyan melegem volt, hogy alig tudtam aludni valamit. – mondta morcosan.

- Ne is törődj vele, akkor gyorsan megcsináljuk a munkát, és majd elhűsölünk valahol. – mondta.

- De akkor induljunk minél előbb! – mondta Gergő és beszállt a terepjáró volánja mögé.

Kristóf felkapta táskáját és beült a fiú mellé. Elindultak földúton, mely az egyenetlenségtől jobbra balra dobált a kocsit. Fél óra múlva értek az ominózus hibás kerítéshez. Gergő a kocsit egy közeli fa árnyékához kormányozta, majd leállította a kocsit. Mind a ketten kiszálltak, és elindultak a kitört kerítés irányába. A tehenek kitaposták a kerítést ott, ahol az egyik oszlop meggyengült.

- Kelleni fog a lukfúró! – mondta Gergő.

- Igen, fúrok neked egy olyan lyukat, hogy beleszédülsz! – mondta nevetve Kristóf, közben megfogta pólója alját és kibújt belőle. A levetett pólót hosszában összehajtotta, és begyűrte nadrágjának hátuljába. Gergő a szeme sarkában figyelte, ahogy kibújik a pólóból, és Kristóf izmai közben megfeszülnek. Fejében beindultak a mocskos gondolatok, kanos volt, és ez csak tetézte számára a problémát, kívánta a fiút. Legszívesebben lerántotta volna róla a nadrágot, és mohón falta volna szerszámát amig nedve nem tölti meg a száját.

- Itt a fúró! Olyan lukat csinálok rá, mint a Zsuskára három napja… Az ám a csaj, hatalmas csöcsei vannak és olyan édes puncija, mint a méz. – Nyaltál már pinát? – kérdezte Kristóf széles mosollyal az arcán és közben Gergőt nézte.

- Hát persze, hogy nyaltam, nem is férfi az, aki még nem… - mondta erőltetett hangon, hátha így hihetőbbnek tűnik.

- Aztán kivel kujonkodtál te csődőr? – kérdezte Kristóf.

- Áh, az mindegy, úgy sem ismered, nem a környékre való. – mondta Gergő, mint aki szabadulni akar ettől a kérdés halmaztól.

Aztán jó mély legyen a luk, nehogy ezek a dögök megint kiszabaduljanak! – mondta Kristóf, miközben egy hatalmas faoszlopot cipelt a vállán a gödörhöz.

Az oszlopot a gödörbe állították és elkezdték betemetni, és jól beledöngölni a kiásott földet, hogy az oszlop minél jobban ellenálljon az állatok nyomásának. Mikor végeztek vele a földön fekvő kerítést elkezdték az oszlophoz szegelni. Két órájukba tellett, mire végeztek a javítással. Gergő a terepjáró felé indult, fellépett a platóra és leült a platón lévő zsákokra. A táskájából kivette a vizes palackot, és nagyokat kortyolt belőle, a végén még a fejére is öntött a hűs vízből. Közben Kristóf is fellépett a platóra és Gergő mellé ült, szótlanul elővette ő is táskájából a vizesüveget és meghúzta. Patakokban folyt róluk az izzadság, percekig nem szólaltak meg.

- Tudod Gergő! Sokan nem kedvelnek téged, mert néha kicsit mogorva vagy, de többnyire inkább szótlan, túlságosan szótlan is. – mondta Kristóf, és érdeklődőn nézett a fiúra.

- Hát ez van, én már csak ilyen vagyok! – mondta flegmán Gergő.

- Nem ismernek az emberek téged, mert nem is hagyod megismerjenek. Én nem tudom milyen lehet örökbefogadottként felnőni, de azt tudom, hogy a mostoha szüleid mindent megtettek, hogy te boldog legyél. Sokat dolgozunk együtt, de még én sem tudok róla túl sok mindent. Nem akarok erőltetni a dolgot, de azt azért tudnod kell, hogy éppen ezért pletykálnak rólad. – mondta Kristóf.

- Nem nagyon érdekel, hogy mit pletykálnak rólam, bekaphatják. – mondta közönyösen Gergő.

- Jól van, csak gondoltam érdekel, hogy… de ha nem, akkor én nem mondok semmit sem. – mondta Kristóf.

- Miért, mit pletykálnak? – kérdezte indulatosan Gergő. Különben is, rólad is pletykálnak. Ezek mindenkiről pletykálnak, másból sem áll az életük. – mondta most már inkább dühösen.

-  Nézd engem nem érdekel, hogy rólad mit pletykálnak. Jobban ismerlek, mint a többi ember, és ha igaz is a pletyka, engem akkor sem érdekel. – mondta nyugodt hangon Kristóf.

- Mé, mit pofáznak? – nézett kérdőn Kristófra.

- Hááát, hogy a fiúkat szereted. De ez engem tényleg nem zavar.  Sőt, még valahol tetszene is a dolog, nem volt még buzi munkatáram. – válaszolta nevetve.

- És ha tényleg buzi vagyok? – kérdezte Gerő, miközben a lábát kezdte el bámulni.

- Mondtam, hogy engem nem érdekel. Tényleg nem… de ugye nem akarsz megdugni, mert azt azért nem komálnám ám – mondta teli pofával röhögve.

- Nem vagy az esetem, és különben is… - monda alig hallhatóan

Kristóf a kezét Gergő vállára tette és fájóan megszorította, a fiú, hogy szabaduljon a szorításból próbált elhúzódni, de csak Kristófra sikerült ráborulnia. Kristóf a fiú fejét a lágyékához nyomta.

- Bekapnád a királykobrámat mi? – kérdezte nevetve, és tovább nyomta a fiú fejét a farkához.

- Hát persze, alig tudok ellenállni a vágynak. – hazudta Gergő.

Mikor kiszabadult a szorításból vette észre, hogy Kristóf nadrágja erősen dudorodik. Szemét nem tudta levenni a hatalmas domborulatról. Kristóf megmarkolta a csomagot.

- Nézd már mit tettél! Felébresztetted a királykobrát! Most már nem maradhat így, kanos vagyok, muszáj lesz kivernem.

Gergő csak bámulta, ahogy Kristóf lassan lehúzza a sliccét, és előveszi méretes farkát. Az ő farka is életre kelt a látványtól. Ott volt előtte vágya tárgya, és bámulta, ahogy Gergő tenyerével simogatja az egyre keményebb lőcsöt. Alig észrevehetően a nadrágján keresztül simogatni kezdte a farkát.

- Vedd elő te is, és verjük ki együtt, jó lesz meglátod… - mondta parancsolóan Kristóf.

Gergő szótlanul letolta a nadrágját és elővette méretes faszát.

- Te kölök, neked nagyobb faszod van, mint nekem. Pedig azt hittem nincs a faluban nálamnál nagyobb lőcs. – mondta meglepetten Kristóf.

Gergő szótlan maradt, az előtte elterülő férfit nézte, és azt, ahogy csukott szemmel, nyöszörögve húzogatja cerkáját.

 - De jólesne ha valaki most jól leszopna. – mondta Kristóf, miközben ujjaival tovább simogatta a farkát.

Gergő nagyot nyelve figyelte a férfit, ahogy önkielégíti magát. Óvatosan a levegőbe markolt, mintha Kristóf meredező vesszőjét fogná marokra. Ebben a pillanatban egy kéz ragadta meg a csuklóját. Megremegett, a félelem járta át a testét, az adrenalin elöntötte minden porcikáját. A kéz ami megragadta elkezdte húzni a vaskos szerszám irányába, amig keze nem érintette meg azt. Akkor a szorítás alább hagyott, és finom ritmust adva a kezének a csuklójánál fogva mozgásra kényszerítette. Gergő közelebb hajolt, hogy kényelmesebben tudjon játszani kezében a hímtaggal. Csodálattal bámulta a tökéletes falloszt, közben másik kezével a saját farkát verte. Egy kéz pihent meg a fején, simogatta haját, majd a kéz megállt a tarkónál, és alig észrevehető apró húzást tett az előtte ágaskodó farok felé. Hamar engedelmeskedett a nyomásnak, és ajkai megérintették a bájdorongot. Szájából nyálat eresztett a vörösen izzó makkra, és kezével elterítette. Amikor keze a tövéhez ért, akkor két ujjal finoman összeszorította, majd a duzzadt makkot a szájába vette. Nem maradt következmények nélkül az akciója. Kristóf felnyögött, izmai megfeszültek, majd lassan elengedte magát és hagyta, hogy kényeztessék, közben átnyúlt Gergő lába közt, és megragadta kemény, lucskos faszát, melyből hosszan nyúlott az előváladék. Gergő egyre mohóbb lett, egyre jobban járt a feje, egyre jobban nyálazta és simogatta egyszerre, nehezen tudott betelni vele. Kristóf halk nyöszörgések között, figyelmeztetés nélkül lőtte spermáját Gergő szájába, aki próbálta az utolsó cseppig lenyelni azt. Amikor száját megtöltötte a meleg sperma, anélkül élvezett el ő is, hogy akárcsak hozzá ért volna a farkához. Farka fel alá mozogva köpködte ki sűrű gecijét, ami a platós terepjáró padlóján gyűlt össze.

 

 

A vadállat

Olivér a kocsijába ült. Piros volt a lámpa. A kocsiban a legújabb zenei kedvenc szólt hangosan a rádióban. Bámult a piros lámpára és várta, hogy zöldre váltson. Amikor ez megtörtént tövig taposta a gázpedált, és csikorgó gumikkal indult el. Az anyósülésen ülő fiatal fiú sikítva élvezte a száguldást.

Az autó befordult a mélygarázsba, mind a ketten kiszálltak a kocsiból, és a közelben lévő lifthez sétáltak. Olivér megnyomta a lift gombját, és kinyílt az ajtó. Olivér a lift falának dőlt és a mennyezetet bámulta. Tamás az ajkait harapdálva figyelte a fiút, majd hozzá lépett, és tenyerét Olivér lábaközé helyezve felmérte a terepet. Olivér ellökte magától a fiút. A lift megállt, Olivér a zsebébe nyúlt a lakása kulcsáért, a fiú követte, közben szemlélte a házat. Kinyitotta az ajtót és maga elé engedte a srácot. A lakásba lépve mosolyogva nézett Olivérre, és csodálkozott el az igényesen kialakított lakás belsején. Olivér közeledett a fiúhoz. Kezét magasra emelve hatalmas pofont adott a fiúnak, aki azonnal az arcához kapott, és nem értette mi történt vele. Olivér, Tamás hajába markolt és húzni kezdte a föld felé, aki térdre rogyott. Másik kezével elkezdte letolni a nadrágáját, közben nem eresztette el a fiú haját. Előbuggyant vastag húsos félkemény farka, a srác orra ellőtt himbálódzott. Olivér marokra fogta a szerszámát és ellentmondást nem tűrően a fiú szájába erőszakolta, hajánál fogva húzta a fiút a hatalmas szerszámra, aki fulldoklásba kezdett, de ez nem zavarta a fallosz tulajdonosát, próbálta tövig a meleg szájba tolni. Kezével rángatta a fiú fejét a hajánál fogva, aki közben próbált volna szabadulni erőszakos partnerétől. Kezeit Olivér combjára tette és próbálta eltolni magát, de ettől még hevesebben tolta a szájába a farkát. Olivér hírtelen hátra húzta a fiú fejét, farka kicsúszott Tamás szájából, farka végéről vér nyoma látszódott. Olivér mit sem törődve a vérrel ismét Tamás szájába tolta a faszát. Két kezével megragadta a fiú fejét, és teljes erővel húzta a farkára. Tamás öklendezni kezdett, nem kapott levegőt, egyre inkább próbálta eltolni magát, ami nehezen de sikerült neki. Még mindig a földön térdelt, amikor Olivér megint megpofozta. Megragadta a haját és behúzta a hálószobába. Hasra lökte az ágyon, letépte a fiú nadrágját, ahogy húzta le Tamás seggére köpött, kicsit szétkente majd kíméletlenül behatolt a fiú seggébe. Tamás csillagokat látott a fájdalomtól, próbálta felhúzni magát az ágyon, hogy meneküljön, de két kéz megragadta a vállát és húzni kezdte vissza felé, és a vastag fasz tövig csúszott benne, és erőteljesen ki-be járni kezdett a lukában. Egyre hevesebben dugta a fiút, aki végig próbált menekülni a szorításból, de nem tudott kijutni az erős kezek alól. Olivér hangos nyögések közepette élvezett a fiúba. Kihúzta a farkát a fiúból, majd felhúzta a nadrágját. Tamás az ágyon feküdt még mindig hason. Megalázva érezte magát, de nem volt ereje, hogy azonnal lelépjen. Erőt vett magán, a nadrágjáért nyúlt, ami a térdéig le volt tolva. Lassan felhúzta, begombolta a nadrágot és elindult az ajtó felé. Szótlanul kinyitotta az ajtót és sírva távozott a lakásból. Olivér az ágyra feküdt, mosolygott miközben a mennyezetet bámulta.

 

   

Álom

Éjjel egy óra felé járt az idő. Gergő a nyitott ablak mellett feküdt pucéran az ágyban. Jobb oldalán feküdt, bal térde kissé felhúzva, élvezte a szobáján átáramló hűs levegőt. Pokoli meleg éjszaka volt, a levegő hűtötte valamelyest. Egy kéz érintette meg finoman a combját. Reflexből engedte el magát és lábát visszacsúsztatta. A kéz alig érezhetően ért a bőréhez. Lassan haladt a combja belső feléhez. Arcát a párnába nyomta, mélyeket sóhajtott. Jóleső érzés töltötte el. Seggét kicsit megemelte, és meleg levegő áramlását érezte, majd egy alig érezhető nedves nyelvet, ami végig szántotta a fenék hajlatot. Még jobban kitolta seggét, a nyelv pedig erősebben nyomult a farpofái közé. Mozgatni kezdte a popsiját fel le, de a nyelv nem adta fel, követte a középpontot és fel le járt. Gergő egyre jobban kívánta, hogy behatoljon a nyelv tulajdonosa valami hosszú és vastaggal. Félbeszakadt a nyelv mozgása, és annak tulajdonosa a hason fekvő Gergőre helyezkedett. Ágaskodó szerszáma Gergő segge és saját hasa között lüktetett. A nyelv ami az előbb még a seggét ostromolta, most a fülét vette célba. Finoman harapdálva azt, majd a nyakat csókolgatva. Gergő megfordult és szembe találta magát a nyelv tulajdonosával. Két karjával átfonta kezét a nyaka körül és magához húzta. Összeértek az ajkak, és forró csókba kezdtek. Gergő nyelve Kristóf nyelvével hadakozott, egyre jobban falva egymást a borostás arcok sercegtek. Kezével végig simította a férfi hátát egészen a seggéig, és belemarkolt. Kristóf segge megfeszült, Gergő engedett a szorításból és gyengéden simogatni kezdte a szőrös domborulatot. Ujjaival kőrözött a luk körül, aminek hatására a popsi táncra perdült és jobbra balra ringatózott. Az ajkak felváltva puszilát és csókolták egymást, hol úgy, mintha felakarnák falni egymást, hol finoman és érzékien. Kristóf kezeivel a fiú arcát simogatta és a félhomályban nézte ahogy csukott szemmel átadja magát. Lecsúszott Gergőről jobb oldalára feküdt, Gergő követte őt és teljesen hozzá simult és átölelte. Combjaik egymásba fonódtak, ágaskodó farkuk egymásnak feszültek. Gergő a fejét Kristóf mellkasához bújtatta és közben húzta magához a férfit. Boldogságot érzett. Életében először tudta magát igazán elengedni, és élvezni az életet. Szerelmesen bújt a férfi karjai közé. Azt akarta, hogy az éjszaka soha ne érjen véget, így akart maradni az idők végezetéig. Még jobban próbálta magához húzni a férfit, de ennél jobban már nem lehetett, eggyé olvadtak. Kristóf a fiú homlokára tette a kezét és kissé hátra hajtotta, majd lejjebb csúszott. Ajkait Gergő szájára tapasztotta és ismét forró csókban és ölelésben kötöttek ki. Gergő a kezeit kettejük közé csúsztatta és elindult lefelé. Szerszáma síkos volt az előváladéktól, ami Kristóf hasát is síkossá tette. Mikor megérintette Kristóf falloszát a markába vette. A férfi teste megfeszült, fejét Gergő nyakára tette és ajkaival csókolta, majd gyengéden megharapta. Gergő felsóhajtott, amit a férfi jelzésnek vett és még erőssebben harapta. Gergő a kezében lévő vaskos szerszámot húzogatni kezdte. Erre válaszul még hevesebb harapások érték a nyakát, már fájóan harapták a nyakát. Gergő kihúzta magát az ölelésből és lecsúszott a hímvesszőhöz, tövét megragadva a szájához irányította a makkot és hevesen szopni kezdte azt. Kristóf elengedve magát lassan hanyatt dőlt, a fiú követte, az ajkai szorításából nem engedve a kőkemény falloszt. Kezét a szerszámról a férfi combjának belső felére tapasztotta és elkezdte simogatni, időnként elérve annak lukáig. Kristóf felült az ágyon és Gergőt óvatosan hanyatt döntötte. Lábait felemelte, majd nyelvével a fiú lukát kezdte hevesen nyalni. Bekúszott Gergő lábai közt, és megcsókolta a fiút. Ágaskodó farka Gergő lyukánál pihent. A fiú a kezével megfogta a szerszámot, és finoman elkezdte maga felé húzni. Kristóf megérezte, hogy mit szeretne a fiú, ezért óvatosan, gyengéden tolta a hímtagját a fiúba, időnként megállva, de Gergő a derekánál fogva húzta maga felé. Amikor már az utolsó centiméterek is behatoltak a fiúba Kristóf átölelte a fiút és megcsókolta. Gergő a férfi nyakába kapaszkodva húzta magára, és csókolta.

Hangos puffanás hallatszott a szobában. A feltámadt erős szél becsapta az ablakot. Erre a zajra ébredt fel Gergő, aki bánatos volt, hiszen legszebb álmából riadt fel…

Reggel az első útja a Presszóba vezetett. Kávét akart és cigizni. Amikor belépett a presszó ajtaján a bent lévők hirtelen elhallgattak. Gergő a pulthoz a pult felé haladt amikor felfedezte, hogy Kristóf is ott van. Szíve hevesebben kezdett verni, keze remegett, alig tudott megszólalni, hogy kávét kérjen magának. A csapos beindította a kávéfőzőt, ami hangos berregéssel kezdett dolgozni a friss kávén. A csészét Gergő elé tolta. - Kérsz még valamit? – kérdezte a csapos - Nem, nem kérek mást! – mondta Gergő - Egy méretes faszt sem, amit leszophatsz? – kérdezte nevetve a csapos.

A presszóban hangos nevetésbe kezdett mindenki. Gergő Kristófra nézett, aki teli szájjal röhögött a fiún, közben nyelvével a száját tologatta kifelé, közben kezével imitálta a szopást. Gergő a zsebéből kivette a cigarettáját és a kávé árát a pultra tette, majd felvette a kávéját és elindult a terasz felé. Leült és rágyújtott, közben hallgatta ahogy Kristóf buzi vicceket mesél. Elszívta a cigijét, megitta az utolsó korty kávéját is, felkelt és elindult a pult felé a kávéscsészével a kezében. Ahogy haladt a pult felé mindegyik férfi aki ott volt felajánlotta, hogy őt is leszophatja. Hangosan röhögtek a fiún. Gergő kilépett az ajtón és elindult haza. Haza érkezve az első útja a pajtába vezetett. A pajta falán lévő puskáért nyúlt. Lőszert vett elő a fiókból, megtöltötte a fegyvert. A puska csövét a szájába vette és meghúzta a ravaszt.

 

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux