Ugrás a tartalomra
x

Anne Hathaway hátat fordított a katolikus egyháznak, amiért nem fogadták el meleg testvérét

Anne Hathaway és az egész családja szakított a katolikus egyházzal, amiért nem tolerálják a melegeket.

Anne Hathaway elszántan óvja családja magánéletét

Anne Hathaway 19 éves kora óta él a reflektorfényben. De annak ellenére, hogy évtizedeket töltött a nyilvánosság előtt, az Oscar-díjas színésznőnek sikerült megóvnia családi életét a médiától. „Egy csapat tagja vagyok" - mondta 2023-ban a Porternek. „Ez a családom, ami nem csak rólam szól." Bár valószínűleg fiaira, Jackre és Jonathanra, valamint férjére, Adam Shulmanra utalt, két testvére is tagja annak a szorosan összetartozó csapatnak, akiket Anne nagyra tart.

Egy 2008-as emberi jogi kampány vacsoráján Anne elmondta, hogy olyan családban nőtt fel, ahol „melegnek lenni nem volt és nem is lesz olyan nagy dolog". Így amikor Michael felvállalta, hogy meleg, tárt karokkal fogadták. Családjuk még a katolikus egyháznak is hátat fordított, mert az nem fogadta el az LMBTQ közösséget. „Az egész család áttért az episzkopális hitre, miután a bátyám felvállalta magát" - mondta a színésznő „Miért támogassak egy olyan szervezetet, aminek korlátozott rálátása van szeretett testvéremre?"

A Harper's Bazaarnak adott 2007-es interjúban Anne elmondta, hogy bátyja abban az időben az asszisztenseként dolgozott. Bár azt mondta, hogy sokat támaszkodott az asszisztenseire, nem számított arra, hogy Michael hosszú távú segítsége lesz, aki közben a saját karrierját kezdte egyengetni. „Ő író. Érthető, hogy nem akar örökké valakinek az asszisztense lenni, hanem a saját álmait szeretné megvalósítani."

Michael 2006-ban összeházasodott barátjával Joshua Lawsontal. Két évvel később Anne azt mondta a Modern Bride-nak, hogy a ceremónia gyönyörű volt.

Anne Hathaway elmesélte, hogy testvére sokat tett azért, hogy felkészüljön A nyomorultakban játszott szerepére. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a színésznő a film 2012-es vetítése után azzal viccelődött, hogy a rövidre nyírt frizurája miatt kísértetiesen hasonlított az egyik családtagjára. „Amikor végül belenéztem a tükörbe, úgy éreztem, úgy nézek ki, mint a meleg testvérem” – mondta a hallgatóságnak.

www.femcafe.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux