Ugrás a tartalomra
x

Adele helyretett egy nézőt a Las Vegas-i koncertjén

Már megint Adele-nek kellett megnevelni a koncertre látogatókat. Tavaly a biztonsági őrök viselkedését nehezményezte a brit énekesnő, most viszont az egyik homofób nézővel gyűlt meg a baja.

Nem minden előadóra jellemző az, ami Adele-re, aki úgy figyel a nézőkre mint a saját előadására. Tavaly augusztusban Las Vegasban a biztonsági őröket állította le színpadról, akik zaklattak egy fiút. 

Most is Las Vegasban kellett rendet tennie, amikor éppen a Caesars Palace Colosseumban tartott koncertet. A Mirror beszámolója szerint a show alatt az egyik néző homofób megjegyzéseket kiabált. Adele viszont híres arról, hogy kiáll a melegek jogaiért, úgyhogy nem hagyta szó nélkül az esetet:

"Te rohadt hülye vagy? Ne légy már ilyen kurva nevetséges! Ha nincs semmi szép, amit mondhatnál, inkább maradj csendben."

A nézőnek tudnia kellett, hogy Adele nem hagyja szó nélkül a dolgot, hiszen 2016-ban egy LMBTQ-közösség elleni támadáskor a koncert teljes bevételét az áldozatoknak ajánlotta.

Sőt, ő maga mondta, hogy az I Set Fire to the Rain című dala egy meleghimnusz. Gyakran látni melegbárokban éjszakánként, és már fiatal kora óta nagyon kötődik ehhez a közösséghez.

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux