Ugrás a tartalomra
x

Luke Evans szerint nincs azzal gond, hogy meleg férfiként heteroszexuális szerepeket kell játszania

Tavaly Instagram-oldalán megmutatta szerelmét a 44 éves Luke Evans, akit leginkább az élőszereplős A szépség és a szörnyetegből, a Halálos iramban filmekből, vagy a Gyagyás gyilkosságból ismerhet. A színész a The Times Saturday Review-nek nyilatkozott arról, hogy szakított exfocista párjával, Rafael Olarrával.

A párról akkor kezdték el pletykálni, hogy szétmentek, miután letörölték a közös fotóikat, kikövették egymást Instagramról, majd néhány nappal később visszakövették a másikat. Bár Evans jelenleg egyedülálló, az interjúban arról is beszélt, mennyire szeretne apuka lenni.

“Nagyon sokszor gondolkodtam már ezen, és ahogy öregszem, úgy érzem, nemcsak gondolkodni kéne, hanem lépni is az ügy érdekében. Nem akarok öreg apuka lenni, de szeretnék szülő lenni. Nagyon sok öröm van abban, ha továbbadhatod a tapasztalataidat, felnevelhetsz egy erős, széles látókörű, kedves és tiszteletreméltó embert, aki amikor kilép a nagyvilágba, valami igazán jót tehet.”

Evanst tavaly az Attitude nevű angol meleg magazin az év férfijának választotta. A sztár azt is elmondja, hogy bár sokan megkérdezték már tőle, homoszexuális férfiként hogyan tud heteroszexuális szerepeket játszani, a válasza egyszerű: nemi identitása egyáltalán nem befolyásolja a munkájában.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux