Ugrás a tartalomra
x

Kit Connor szerint a Heartstopper 2. évadának forgatása „hullámvasút” volt

Nehéz feladat elé állította a Heartstopper 2. évada Kit Connort. A francia nyelvvel kellett megküzdenie.

Kit Connor a Heartstopper új évadának forgatásáról mesélt. Az új epizódokban a baráti társaság Párizsba megy egy kirándulásra az iskolákkal. 

Connor elárulta, hogy milyen volt a szerelem városában forgatni, elhagyva a megszokott helyszíneket, és arról is beszélt, hogy hogyan boldogult a franciával. A sorozatban a karaktere édesapja Franciaországból származik, és főleg franciául beszél, így Nick egész életében beszélt franciául. Connor viszont nem igazán.

"Egy hetet töltöttünk Párizsban, és az egész egy hullámvasút volt. Elég mozgalmas és intenzív volt. Mindannyian egy szállodában laktunk egy hétig, és a bázisunk is a szállodában volt. Felébredtél, tettél egy lépést, és hirtelen máris kész volt a hajad és sminked" - mesélte Connor.

"A párizsi jeleneteink igazán gyönyörűek, és nagyon szórakoztató volt őket forgatni. Mi, a színészek a legjobb barátok vagyunk. Olyanok vagyunk, mint egy kis család, és nagyon jól kijövünk egymással, így a szabadidőnkben felfedezhettük Párizst" - mondta a stábról. 

Megjegyezte, hogy a meghallgatásokon azt mondta a producereknek, hogy egy kicsit beszél franciául. 

"Ebben az évadban nem volt olyan sok francia, de számomra mégis sok volt. Volt egy francia tanárnőnk, aki nagyon kedves volt, de egy kicsit ijesztő is, azt hiszem, mert annyira rosszul beszéltem franciául. Arra koncentráltunk, hogy minél jobban úgy hangozzék, mintha tényleg tudnék franciául" - mesélte. 

Azt hiszem, egész jól sikerült. Ha nem vagy francia, vagy ha nem beszélsz folyékonyan franciául, akkor szerintem elhiszed. De azt hiszem, ha a franciák meglátják, azt mondják: »Ó, hát megpróbálta.«

A Heartstopper második évada már elérhető Netflixen. 

www.starity.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux