Ugrás a tartalomra
x

“YASCAR” – Piacra dobta új Pride-kollekcióját a NASCAR

Az elmúlt bő két év során a NASCAR minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetett az esélyegyenlőségre, ezzel együtt a társadalmi sokszínűség, elfogadás népszerűsítésére.

Teljes mellszélességgel kiálltak a Black Lives Matter mozgalom mellett, betiltották a konföderációs zászlót és kötelezővé tették a szervezethez kapcsolódó, valamennyi embernek – csapattulajdonosoktól kezdve tisztviselőkön át az irodai adminisztrátorokig – az érzékenyítő tréningeken való részvételt.

A NASCAR azonban itt nem áll meg. 2020 nyarán hivatalosan bejelentették, hogy kiterjesztik inkluzív programjukat. A célcsoport azóta már a feketék mellett a a latinok, az ázsiai amerikaiak, de legfőképpen az LMBTQ+ közösség tagjaira is kiemelt figyelmet fordít.

A cél érdekében partnerkapcsolatba léptek a meleg- és transzneműek számára lelkisegélyt nyújtó The Trevor Projecttel is. A szervezet emellett azt szeretné, ha a rajongók külső megjelenésükben is mutatnák, hogy támogatják ezen kezdeményezést. Ennek apropóján a Pride-hónap tiszteletére piacra dobták vadonatúj LMBTQ+ polókollekciójukat.

A kínálatot erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

 

usaracing.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux