Ugrás a tartalomra
x

Történelmi címlappal jelentkezett a Playboy

A nyíltan meleg szépséginfluenszer, Bretman Rock az ikonikus nyuszijelmezben pózol a címlapon.

Bretman Rock neve ismerősen csenghet azok számára, akik szeretik a sminkelős videókat, ugyanis a 23 éves filippínó származású influenszer ezeknek köszönheti nemzetközi hírnevét és csaknem 18 milliós követőtáborát az Instagramon.

A make-up gurutól sosem állt távol a határok feszegetése, így igazán testhezálló feladatra kérte fel a Playboy: az októberi digitális lapszámuk címlapján szerepel Bretman. Ezzel ő lett az 1953-ban alapított „nyuszis magazin” történetében első Playmate-jelmezes, nyíltan meleg címlapsztár. A tavaly óta kizárólag digitális formában megjelenő magazin Twitter-bejegyzésben idézte Rockot, amelyben az influenszer a címlapfotózás történelmi jellegét hangsúlyozza.

„Az, hogy a Playboy egy férfit tett a címlapra, hatalmas dolog az LMBT  és a barna bőrű emberek közössége számára, és ez az egész annyira szürreális”

– mondta a sminkes, és hozzátette, hogy nagyon szépnek látja magát az elkészült képeken. 

Bretman Rock a harmadik férfi, aki egyedül szerepel a kultikus kiadvány címlapján a magazin alapítója, Hugh Hefner és a zenész Bad Bunny után, aki 2020-ban jelent meg a Playboy digitális címlapján, de ő az első, nyíltan meleg férfi, aki az ikonikus nyúljelmezben szerepel. Bár korábban a színész Ezra Miller is viselt nyuszifüleket a magazin belső oldalain megjelent interjújához készült fotókon, de ő nem került a címlapra.

Újabb mérföldkő
A közösségi média sztárjának címlapja egyben a legújabb példája annak, hogy a magazin áttörte az LMBTQ-közösség előtt álló korlátokat . Tavaly a szintén szépségipari influenszer Victoria Volkova lett az első transznemű nő, aki a Playboy Mexico címlapján szerepelt. Volkova a többi transz nő sorát követte, akik a kiadvány különböző számaiban megjelentek, köztük Roberta Close, Caroline „Tula” Cossey, Giuliana Farfalla és Geena Rocero. 2017 novemberében a francia modell, Ines Rau volt az első nyíltan transznemű Playboy Playmate.

 

noklapja.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux