Ugrás a tartalomra
x

Will Smith lánya után a fia is bejelentette, hogy mostantól a nemi irányultsága biszexuális

Will Smith fia, Jaden Smith, akivel többek között A boldogság nyomában és A Föld után című filmekben is együtt játszott, elmondása szerint az amerikai rapper és producer Tyler, The Creatorral van együtt.

A 23 éves Jaden Smith legelőször a Camp Flog Gnaw színpadán számolt be arról, hogy gyengéd érzelmek fűzik a nála hét évvel idősebb hírességhez. Ám mivel a hirtelen bedobott sztori hallatán a rapper láthatóan hevesen tiltakozott, a nagyközönség azt hihette, hogy csupán egy poénról van szó. Most azonban ismét előkerült a téma:

“Nemrég azt mondtam, hogy Tyler, The Creator a pasim, ami igaz. Csak hogy tudjátok.” – nyilatkozta határozott hangnemben Jaden Smith az Apple Music’s Beats 1 rádió egyik műsorában. A rapperről ugyan köztudott, hogy szeret fiúkkal csókolózni, de nem tett még konkrét állásfoglalást az ügyben. Jaden szavait pedig egyelőre édesanyja, Jada Pinkett is kétkedve fogadta, ezért aztán nem tudhatjuk, hogy vajon igazat mond-e, vagy pedig az egész egy ügyesen felépített marketingfogás?

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux