Ugrás a tartalomra
x

Kész lett a kardigánjával a lelátón kötögető toronyugró olimpiai bajnok

A brit „csapatkardigánt” jótékony célra használják fel.

Tom Daley a múlthéten aranyérmet szerzett 10 méteres szinkrontoronyugrásban, aztán olyan képek keringtek róla az interneten, hogy miközben a lelátón figyeli a többi műugró-versenyt, kötöget valamit.

Most az Instagramján mutatta meg, kész is lett a brit és olimpiai logókkal és szövegekkel ellátott kardigánjával.

A mű- és toronyugrás sztárjának nem ez az első elkészült ruhadarabja, elég tehetségesnek tűnik a kötésben is, külön Instagram-oldalt is szánt ezeknek. Itt írta most a kötényről készült felvételek mellé, hogy

"Amikor kijutottam Tokióba, szerettem volna valami olyat készíteni, ami emlékeztet majd az olimpiára, aminek a segítségével a jövőben visszaemlékezhetek."

A kardigán hátulján egy klasszikus Team GB és egy olimpiai logó, a vállrészen a brit zászló és a GBR felirat látható. Elől pedig nem akarta túlbonyolítani, csak egy Tokio feliratot próbált meg odahímezni japánul.

Ezzel együtt újra azt kéri a követőitől, adakozzanak egy agytumorral foglalkozó jótékonysági szervezetnek. Nem véletlenül éppen nekik, Daley apja 40 éves volt, mikor agydaganat miatt meghalt 2011-ben.

Csinált a lelátón egy kutyapulóvert is, illetve az győzelmét követő reggelen egy olyan kis bugyellárist is, amibe el tudja rakni az aranyérmét. Úgy tűnik, a versenyzéssel járó pszichikai terhet ő horgolással és kötögetéssel vészelte át.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux