Ugrás a tartalomra
x

Loki után szabadon: a Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy számos LMBTQ karakterrel bővül a moziverzum

A Marvel fontosnak tartja majd, hogy a fontos társadalmi kérdések is megjelenjenek a képregény adaptációkban, mindez pedig a jövőben sem változik. Minderről a stúdió vezetőségi tagja, Victoria Alonso beszélt egy friss interjúban, aki szerint voltaképpen csak ahhoz tartják magukat a jövőben is, amit a képregények nyújtanak.

Nem sokkal azután, hogy Lokiról bebizonyosodott, hogy voltaképpen genderfluid, a rajongókban felmerült a kérdés, hogy mindezt miért is tartotta fontosnak kihangsúlyozni a Marvel.

“Lényegében megerősítjük ezeket a karaktereket abban, amik valójában. Nem változtatunk semmin sem. Mi csupán megmutatjuk a világnak azt, amik ezek az emberek valójában” – mondta Alonso, majd hozzátette, hogy mindez persze időbe telik majd, hiszen rengeteg történet vár még elmesélésre.

“Természetesen ez nem az első nagyjátékfilmben fog megtörténne, nem is a másodikban, sem pedig a harmadikban, ahogy nem a következő sorozatban fogjuk kihangsúlyozni mindezt, de igyekszünk a legjobb megoldást találni arra, hogy ezek a dolgok reprezentatívak legyenek” – tette hozzá a producer.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux