Ugrás a tartalomra
x

Az Agymenők sorozat kockája több mint 10 évig titkolta, hogy valójában a férfiakat szereti

Jim Parsons, az Agymenők sorozatban Sheldont alakító színész teljesen nyíltan kezeli a homoszexualitását, és például ma már bátran kijelenthet olyat egy interjúban, hogy azért festette be a haját, mert meg akarta lepni a férjét egy új frizurával a karantén alatt. Ez persze nem volt mindig így. A színész bő egy évtizeddel ezelőtt a The New York Times újságírójának mondta el először (vagyis jelentette be az egész világnak), hogy bizony meleg. Az elején ez bombaként robbant, de ő is észrevette, hogy az emberek utána már nem igazán foglalkoztak a témával.

Az Agymenők 2007-ben indult meg hódító útjára, és lényegében ez tette fel a színészt a térképre. Parsons hálás lehet a szériának, valamint Sheldon Coopernek, mivel négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot is kapott a karakter megformálásáért.

Az Agymenők még két évadot kaphatott volna, de végül pont Parsons volt az, aki már kezdett belefáradni. Chuck Lorre, a sorozat kreatív producere mindig is tudta, hogy ha egy kulcskarakter el akar menni, akkor vége az egésznek. Nincs ezzel baj, mert a 12 évad így is egy igazán félelmetes szám, amire büszke lehet az egész csapat.

 

www.filmezzunk.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux