Ugrás a tartalomra
x

Ringo Starr mégsem perli be a RingO nevű péniszgyűrűt gyártó céget

Eláll Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa a Screaming O Pleasure Products nevű cég ellen indított pertől. A BBC írja, hogy Starr még 2019-ben indított bírósági eljárást a cég ellen, amiért RingO néven dobtak piacra egy szexuális segédeszköznek számító péniszgyűrűt.

Starr azt sérelmezte, hogy a RingO termékelnevezés megjelenésében, hangzásában, konnotációjában és kiejtésében is azonos az ő nevével, és azt az érzést keltheti, mintha a dobos beszállt volna a szexjátékiparba. Ugyan a legtöbbször nagy O betűvel írják, de a neten több helyen is Ringo Collectionként hivatkoznak rá, ami valóban okot adhat arra, hogy a péniszgyűrűt Ringo Starrhoz kössék.

A színfalak sikerült megállapodniuk a feleknek. Ennek értelmében a péniszgyűrű gyártója megígérte, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy terméküket ne köthessék a vásárlók Ringo Starrhoz, és kizárólag szexjátékokhoz és érzéstelenítő sprékhez használhatják a RingO elnevezést. Ezen kívül kötelesek kizárólag nagy O-val írni a márkát minden felületen.

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux