Ugrás a tartalomra
x

Ronen Rubinstein biszexuális

A színész, aki jelenleg TK Strandot alakítja a 911 Lone Star című sorozatban, a Variety magazinban megjelent interjúban beszélt erről.

"A rajongók támogatása és szeretete az oka annak, hogy elmondom" - mondja Rubinstein (27), aki áprilisban vallott először biszexualitásáról. "Úgy éreztem, itt az ideje, hogy nyitott legyek velük.Teljesen biszexuálisnak vallom magam.Szó szerint libabőrös lettem, amikor ezt mondtam. Olyan jó érzés erről beszélni, jó érzés végre nyíltan felvállalni magam.”
Karaktere és a sorozatbeli rendőr Carlos Reyes (akit Rafael Silva alakít) romantikus kapcsolata az egyik legjobban kedvelt szerelmi szál a sorozatban,a rajongók "Tarlos" néven hívják a párt.

A couming out-al sokáig várt a színész, aki 5 éves korában Izraelből költözött a Staten Islandre, és félt, hogy szüleivel - a Szovjetunióból érkező bevándorlókkal - felnőtté válva beszéljen szexualitásáról.
"A Szovjetunióban az LMBTQ közösségeket egyáltalán nem fogadták szívesen, ezért nem hibáztathatom szüleimet a nevelésükért" - mondja. 
Rubinstein azt mondta, hogy 9-1-1 Lone Star  szerepe segített neki elfogadni szexualitását. Amikor 2017-ben elhagyta Staten Islandet és Los Angelesbe ment, hogy megpróbálkozzon a színészi karrierrel, olyan emberekkel kezdett találkozni, akik nyitottabbak voltak, beleértve a 26 éves Silva-t.
A sorozatban  a párját játszó színész Rafael Silva (állítások szerint) nyíltan meleg színész, és Rubinstein szerint már a meghallgatáson megtalálták a közös hangot.Már az első közös jelenetük hatalmas népszerűséget hozott nekik (Nem csoda...)

"Azt hiszem, az emberek egy ilyen kapcsolatra vágynak a képernyőn" - mondja Silva. "Az LMBTQIA filmekben és a sorozatokban általában valaki meghal a történet végén. A nézőknek sokszor ez a mondanivaló ezekből a filmekből: egy ilyen kapcsolatnak nem lehet boldog vége.Meg kell változtatnunk ezt a nézetet."

A színfalak mögött a barátságuk is megerősödött, különösen azután, hogy Rubinstein Silvának bevallotta, hogy biszexuális.

"Valahogy egyszer csak kibökte:" Biszexuális vagyok "- mondja Silva. "Ez határozottan közelebb hozott minket."

A Lone Star sorozat készítője, Ryan Murphy, aki szintén meleg, a támogatásáról biztosította, valamint mostani partnere, Jessica Parker Kennedy is."Valójában ő az elsők között volt,akinek elmondtam" - mondja Rubinstein Kennedyről. " Nem tudtam, hogy fog menni az a beszélgetés. De annyira jól sikerült,amennyire csak lehetett. Határozottan arra biztatott, hogy nyíltan beszéljek róla, hogy önmagam szerint éljek. Azt mondta "Szeretlek olyannak, amilyen vagy, és az emberek is szeretni fognak olyannak, amilyen vagy".Kennedyvel való kapcsolata azóta sem változott, hogy bevallotta biszexuális. "Csak néha viccelődik: csak ne hagyj Harry Styles miatt "- mondja mosolyogva Rubinstein. 
A színész azért kereste meg a Variety-t, hogy elmondja biszexualitását, mert azt szeretné, hogy a fiatalok tudják, hogy "nincsenek egyedül, és ez rendben van".

"Higyjétek el, tudom, hogy ez nem könnyű - üzente nekik- Egyáltalán nem volt könnyű az utam, ezért osztom meg a történetem.A középiskolában egyre határozottabban tudatosult bennem, hogy nem csak a lányokat szeretem. Tisztában voltam az érzéseimmel és azzal, hogyan kezdtem a férfiakra nézni, de erről senkivel sem tudtam beszélni."
"Nagyon sok 30- 40-50-60 év körüli tűzoltóval és rendőrrel beszéltem, akik azt mondták,én vagyok az első ember, akiben önmagukat látják. Ez hihetetlen.""- mondja.
 
A 911 Lone Star szerepével, és azzal, hogy nyíltan elmondta a saját történetét, Rubinstein abban reménykedik, hogy másokat is inspirálhat arra, hogy teljesen önmagukká váljanak.

  

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux