Ugrás a tartalomra
x

Dove Cameron: "Úgy éreztem, nem fogják elfogadni, hogy biszexuális vagyok"

Dove Cameron őszintén vallott érzéseiről a Gay Times hasábjain: a híresség elárulta, korábban félve beszélt identitásáról. Cameron tavaly, egy Instagram élőzés közben mesélte el, hogy biszexuális - ám sokáig tartott az emberek véleményétől:

"Sosem voltam összezavarodva önmagammal kapcsolatban. De úgy éreztem, nem fognak elfogadni, és volt egy fura narratíva a fejemben, hogy az emberek nem hisznek majd nekem. Remélem segít, hogy coming outoltam: az volt az érzésem, hogy sosem beszélhetek erről. Szerintem a szakma azóta sokat változott: van lehetőség "emberinek lenni" úgy, hogy nem szednek szét közben. Nagyon ideges voltam, de egy nap elmondtam, mert úgy viselkedtem, mint aki már coming outolt, aztán rájöttem, hogy még nem tettem meg." - mesélte Dove, aki hozzátette, sokkal inkább önmaga meghatározása kapcsán volt fontos neki az őszinteség, és nem azzal kapcsolatban, hogy kit szeret:

"A procedúra inkább arról szólt, hogy ki vagyok én, és nem arról, hogy kivel randizom vagy fekszem le. Azt választom, hogy önmagamat szeretem, hogy önmagam leszek és nem változtatok magamon attól függően, hogy kikkel vagyok. Nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok. Nem fogalmazok kicsit másképp azért, hogy másoknak kényelmesebb legyen." - jelentette ki a sztár.

 

www.starity.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux