Ugrás a tartalomra
x

Meleg lehet Kim Dzsongun: ezzel a férfival jár össze titokban

Az észak-koreai diktátor tűzzel-vassal üldözi a homoszexualitást, ennek ellenére - vagy talán éppen ezért - dél-koreai értesülések szerint titokban férfi szeretőt is tart.

A remeteország teljhatalmú uráról néhány éve kezdték először pletykálni, hogy a férfiakat (is) szereti. Míg apja és nagyapja több női örömosztagot tartott fenn és igazi háremük is volt, Kim Dzsongun inkább pedofil hajlamokról tett tanúbizonyosságot nőnemű partnerválasztásaiban: nagy számban fiatalkorúakból álló örömosztagáról korábban mi is írtunk.  Mindez sokak szerint azt mutatja, hogy a diktátor érdeklődése a nők iránt korlátozott, a kislányok között is inkább a fiús alkatúakat szereti.

Az elmúlt hónapokban Kim Dzsongun nem zavartatta magát: már az év elejei holdújév-ünnepen is hosszan szorongatta egy művész kezét, azóta pedig többször is a rezidenciáján aludt ez a férfi. Bennfentesek tudni vélik, hogy Kim szerelmes a férfiba, de az elvtársak csak mint testi-lelki jóbarátjára utalhatnak, ha róla beszélnek.

Ha valaki Észak-Koreában homoszexuális viszonyba bonyolódik, akár ki is végezhetik, hiszen vétett a szocialista erkölcs és társadalmi norma ellen.

 

nuus.hu

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux