Ugrás a tartalomra
x

Jön a transznemű Amerika Kapitány!

Vadonatúj Amerika Kapitány képregényeket jelentet meg a jövőben a Marvel, amelyben nem csupán néhány régi ismerős arc bukkan majd fel, ugyanis a The United States of Captain America kiadványban a Kapitányt egykor megtestesítő Steve Rogers, Bucky Barnes, Sam Wilson és John Walker indulnak el közösen az Egyesült Államokban, hogy felkutassák az eltűnt pajzsot, útjuk során pedig a legkülönbözőbb csoportokkal találkoznak, amelyek mindegyikének van egy saját Amerika Kapitánya.

Így jutnak el a Captain America of the Railways, azaz a Sínek Amerika Kapitányához, aki nem nem más, mint a fiatal Aaron Fischer. Mint kiderül Aaron az LMBTQ közösségek védelmére esküdött fel, a készítők szerint pedig a karaktert azok a fiatalok inspirálták, akik a napjainkban küzdenek egy sokkal elfogadóbb világért.

“Bízunk abban, hogy ez a történet jó fogadtatásban részesül majd az olvasók részéről, a későbbiekben pedig további nemzedékeknek nyújt inspirációt” – nyilatkozta Joshua Trujillo.

Trujillo mellett a történetet Christopher Cantwell írja majd, a rajzokat pedig Dale Eaglesham és Jan Bazaldua párosa készíti, a A The United States of Captain America első epizódja a pride hónapjában, azaz június másodikán jelenik meg.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux