Ugrás a tartalomra
x

Andrew Garfield nem tartja kizártnak, hogy férfiakkal kerüljön romantikus kapcsolatba

Andrew Garfield első sorban arról vált világsztárrá, hogy A csodálatos Pókember eső és második részében is ő bújt Pókember piros-kék kezeslábasába, igaz az elmúlt években megszabadult a szuperhős-jelmezétől. A színészt mi is gyakorta szoktuk emlegetni, mint Emma Stone ex-barátját.

Nos, a sztár a közelmúltban igencsak váratlan dolgokat mesélt magáról egy interjúban, egészen meglepő coming outtal állt elő: Andrew Garfield kijelentette, hogy melegnek tartja magát, bár egyelőre nem volt szerelemi kapcsolata férfiakkal. Viszont imádja a haverjaival nézni vasárnap esténként RuPaul drag queen show-ját. Nem értjük egészen pontosan, hogy a színész miért gondolja, hogy ez olyan meleg dolog, mert RuPaul látványos, és nagyon szórakoztató realityje már kilenc évadot ért meg, és gyaníthatóan heteroszexuális, homoszexuális és transzszexuális nézői, rajongói is vannak, ahogy valószínűleg van olyan homoszexuális és transzszexuális is, aki viszont nem szereti az ismert drag queen híresség műsorát.

Lépjünk túl ezen a fura általánosításon, és koncentráljunk inkább Garfield vallomására, aki egyik legutóbbi szerepében épp egy meleg karaktert alakított. A színész elmondta, hogy eddigi élete során abszolút heteroszexuálisnak ismerte magát, azonban a későbbiekben nem tartja kizártnak, hogy férfiakkal kerüljön romantikus kapcsolatba.

„Később, egy napon talán arra ébredek, hogy szeretném felfedezni a kertnek ezt a részét is, és biztos vagyok benne, hogy csodálatos lesz, de egyelőre a saját elzárt területemen vagyok, és ez szintén csodálatos” – fogalmazott némileg költőien a színész.

www.filmezzunk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux