Ugrás a tartalomra
x

15 sztár, akikről nem is tudtad, hogy biszexuálisak

Nem is gondolnád, hogy hány hollywoodi sztár van, akik annak ellenére, hogy heteroszexuális kapcsolatban élnek vagy éltek, attól még a saját nemükhöz is vonzódnak, és nyíltan biszexuálisnak vallják magukat.

A következő listában biztosan szerepelnek olyan nevek, akikről te is tudtad, hogy mindkét csapatban játszanak, azonban találsz olyanokat is, akikről fogadjunk, hogy abszolút nem sejtetted, ahogy mi sem.

Ezek a sztárok mind biszexuálisak, vonzódnak mindkét nemhez:

 

Vanessa Carlton – a 2010-es Nashville Pride-on jelentette be hivatalosan, hogy „büszke biszexuális”.

 

Lindsay Lohan – a színésznőnek több nővel is volt kapcsolata, az egyik leghíresebb Samantha Ronson dj-vel volt 2009-ben.

 

Megan Fox – a színésznő 2011-ben vallotta be egy interjúban, hogy biszexuális, és szerinte mindannyian annak születünk, csak tudat alatt eldöntjük, hogy végül kihez vonzódunk a társadalom nyomására.

 

Billie Joe Armstrong – A Green Day énekese bár 1994 óta boldog házasságban él feleségével, egy interjúban vallotta be, hogy tulajdonképpen biszexuális és szerinte mindenki fantáziál a saját neméről is.

 

Angelina Jolie – mindig is biszexuálisnak vallotta magát, és a 90-es években volt is egy kapcsolata Jenny Shimizu amerikai modellel és színésznővel, amit szétszedett a média.

 

Fergie – a Black Eyed Peas énekesnője 2012-ben vallotta be, hogy saját neméhez is vonzódik.

 

Drew Barrymore – több interjúban is beszélt nyílt szexualitásáról, először 2003-ban jelentette be, hogy biszexuális.

 

Cynthia Nixon – a Szex és New York sztárja évek óta boldog házasságban él feleségével, azonban soha nem rejtegette, hogy a férfiakhoz is vonzódik.

 

Alan Cumming – a skót színész 18 éven keresztül élt házasságban Hilary Lyon színésznővel, majd válásukat követően Cumming felfedezte szexualitásának egy másik oldalát is férfiakkal is viszont folytatott, 2007-ben pedig össze is házasodott egy férfival.

 

Kesha – az énekesnő nemcsak nyíltan biszexuális, hanem az LMBTQ+ közösség egyik kiemelkedő támogatója és aktivistája.

 

Amber Rose – a modell mindig is nagyon nyílt volt a szexualitását illetően, saját bevallása szerint „lehet szerelmes nőbe, lehet szerelmes férfiba”.

 

Lady Gaga – a popdíva 2010-ben bújt elő biszexuálisként.

 

Anna Paquin – a True Blood sztárja is bevallottan büszke biszexuális, és boldog házasságban él sorozatbéli kollégájával, Stephen Moyerrel.

 

Gillian Anderson – a színésznő bár a férfiakhoz vonzódik inkább, de néhány éve bevallotta, hogy valójában biszexuális és volt már nővel kapcsolata.

 

Amber Heard – Johnny Depp volt neje 2010-ben bújt elő a nyilvánosság előtt.

 

glamour.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux