Ugrás a tartalomra
x

Híres emberek, akik gendersemleges vagy transznemű gyereket nevelnek

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt 13 éves lánya születésekor a Shiloh nevet kapta, ám 2014-ben kiderült, ő jobban szereti, ha Johnnak szólítja a családja. A két színész hivatalosan sosem nyilatkozott lánya nemi identitásáról, arról viszont igen, hogy gyerekeiket mindig szabad szellemben nevelték, és ha Shiloh fiú ruhákat szeretne hordani, akkor azt hord.

 

Megan Fox és Brian Austin Green

A színésznőnek már sok támadással kellett szembenézni fia miatt, többek között férje is nehezményezi, hogy közös fiuk nem az a tipikus kissrác, aki Matchboxokat tologat. De mi van akkor, ha ennyi idősen szeret hercegnőnek öltözni? Semmi.

 

Cynthia Nixon

A Szex és New York egykori csillaga ezzel a fotóval büszkélkedett el az Instagramon azzal, hogy legidősebb gyermeke lediplomázott, a mérhetetlen büszkesége mellett pedig ebben a posztban jelentette be, hogy lánya, Samantha transznemű, ő már Samuel Joseph Mozes, és mindenki szólítsa Seph-nek

 

Adele és Simon Konecki

Adele fia szemlátomást nagy Jégvarázs-rajongó, olyannyira, hogy mindenáron Anna hercegnőnek szeretett volna öltözni, amikor a család egy alkalommal Disneylandben tett látogatást. Az énekesnő pedig laza genderszemléletben neveli Angelot, így örömmel tett eleget kérésének.

 

Cher

Cher fiának, Chaz Bononak (születési nevén Chastity Bono) átalakulását egy dokumentumfilm is végigkövette, melynek címe Becoming Chaz. A díva fia 1995-ben először csak coming out-olt, aztán rájött, hogy ő igazából férfi, a nemmegerősítő műtétet végül 2008-ban hajtották végre rajta.

 

Annette Bening és Warren Beatty

A sztárpár legidősebb lánya, Kathlyn Beatty 14 éves volt, amikor nemet változtatott, ma pedig már férfiként éli az életét. Szülei azóta is mindenhol büszkén mesélnek bátorságáról, és maximálisan támogatják minden lépését.

 

Charlize Theron

A színésznő ritkán mesél gyerekeiről, ám mikor kivételt tesz, ledöbbent mindenkit. Charlize tavaly egy különleges interjút adott, melyben kivételesen a fő téma a gyereknevelés volt és fia, Jackson, aki bár még csak 8 éves, Charlize úgy döntött, lányként neveli, ugyanis Jackson transznemű. Ezt persze nem Charlize Theron mondta ki, ő nem használta a transznemű kifejezést, szerinte neki anyaként a legfontosabb feladata, hogy ismerje és megértse gyerekeit, márpedig, ha az ő fia lánynak érzi magát, akkor lány.

 

joy.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux