Ugrás a tartalomra
x

Erről a hatféle erotikus férfifehérneműről önnek is lesz véleménye

Ki tudja, mikor lesz olyan legközelebb, hogy a heti trendben arról fogok tudni írni megint, hogy híres emberek elmentek eseményekre, és ott érdekes/látványos ruhákat viseltek...?! De csináljunk a helyzetből limonádét, és ebben a legújabb heti trendben nézzünk körül egy karanténtól függetlenül mindig lenyűgöző területen: a szexi férfifehérneműk divatjában. 

A szexi fehérnemű hagyományosan alapvetően egy női műfajnak számított, és amíg a szexi fehérneműben lebzselő nők látványa 

elég mindennapos a médiában-reklámokban, addig a mai napig meghökkentőnek számít férfiakat olyan alsóban látni, aminek a tervezésekor elsősorban nem a praktikum volt a fő vezérelv. A tervezők kísérletezőkedve azonban nem ismer határt, és ezek szerint van egy olyan, valószínűleg meglehetősen szűk, de szintén kísérletezésre hajlamos rétege a férfiaknak, akik meg is veszik ezeket a termékeket – vagy mert tényleg szexinek találják őket, vagy esetleg csak poénból.

Ön szerint is szexi egy férfi egy ilyenben? Esetleg jópofának, viccesnek vagy nevetségesnek tartja egyik-másik fazont? Akár meglepődik, felháborodik vagy megbotránkozik ezeken a promófotókon? Egészen biztosan lesz önnek is véleménye, ha végignézi ezt a rövid összeállítást. Lássunk neki!

 

A szexi alsóneműket https://velvet.hu oldalon lehet tovább nézegetni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Secret Male (@secret_male_undies) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux