Ugrás a tartalomra
x

Transznemű modell ragyog a Chanel új arcaként

Nemcsak a gyönyörű Teddy Quinlivan számára óriási lépés, hogy megválasztották a Chanel Beauty legújabb arcának, hanem igazi mérföldkő a divatvilágban is. Ő az első vállaltan transznemű modell, aki nem csak különleges, lágy vonásaival, hanem határozott és magabiztos attitűdjével egyre többek számára válik ikonná.

A modell Instagram oldalán osztotta meg az örömhírt, amely egy igazi beteljesülés számára, hiszen, ahogy fogalmazott, az egész élete egy küzdelem volt. A Chanel divatház részéről pedig olyan nyitás ez, amely mindenképp hatalmas pozitívum az emberi elfogadás és empátia terén. Az egyedi Teddy el is kezdhet lépkedni Gigi Hadid, Martha Hunt vagy Emily Ratajkowski szupermodellek nyomdokain. Számára egy álom vált valóra, hogy elfogadták szépségét és egyediségét.

"Már nem sírok minden alkalommal, amikor a dolgok rosszra fordulnak, de ugye milyen érdekes, hogy a siker hatására is ugyanígy könnyes tud lenni az ember szeme."

A Chanel divatház választását mi sem igazolja jobban, mint Teddy profizmusa és önmagába vetett hite!

 

A divatvilág egyre nyitottabb és egyre inkább igyekszik felhívni a figyelmet a különlegesség szépségére. Így a transznemű modellek mellett továbbra is hódít a pluz-size modellek varázsa is.

 

instyle.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux