Ugrás a tartalomra
x

Shawn Mendes új Calvin Klein-fotói Jennifer Lopezt is lenyűgözték

A kanadai énekes, akinek a Stiches című száma a leghíresebb, és aki a nyáron fellépett a Sziget fesztivál nagyszínpadán a Twitteren közölte, hogy Calvin Klein-modell lett belőle, írja a Velvet Kockahas blogja.

Az érkező alsógatyakampány kapcsán a mindig éles szemű Popjustice megjegyzi, hogy a pucérkodás mellé azért a falnak van támasztva egy elektromos orgona és egy gitár, hátha így továbbra is Komoly Zenésznek fogja tekinteni a nagyközönség Mendest a vetkőzés ellenére.

A People magazin dolgozói szakértői szemmel felmérték az internetezők reakcióit Shawn Mendez fotóira (két kép van eddig ugyanis), és azt állapították meg, hogy azok döntő többségükben nagyon pozitívak. Jennifer Lopez, aki Mendesnél 29 évvel idősebb, a kommentelők között volt, ő három tűzemoji kíséretében annyit írt a képhez, hogy "Killing it",aminek a nem szó szerinti fordítású magyar megfelelőjét mindenki kérdezze meg a hozzá legközelebb álló jó angolostól. A lényeg: Jennifer Lopeznek is nagyon tetszenek Shawn Mendes alsógatyás fotói. Hát önnek? - kérdezi a blog és gyorsan szavazást is rendezett.

IDE KATTINTVA adhatod le te is a voksodat. Tehát: Tetszenek a képek?

 

sm

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux