Ugrás a tartalomra
x
""

"Olaszoskodás" spanyol módra à la Shangay

A Shangay a legnagyobb spanyolországi, havonta megjelenő - és már 25 éves múltra visszatekintő -, az LMBTQ+ közösséget megcélzó lap, melyben szó van a legfontosabb, queer hírekről, trendekről, kultúráról, divatról... És ha már divat, külön kiadványuk  van "Fashion & Lifestyle" címmel. Itt bemutatják, hogyan "illik" szexisen viselni fiatal spanyolként a legmenőbb olasz márkák darabjait.

Lássuk

Jaime (középen) egy Ermenegildo Zegna jersey-t visel, felette Emporio Armani zakót. Alberto (jobbra) egy Dsqared2  öltönyt, Antony Morato inget, Karl Lagerfeld nyakbavalót és Calvin Klein karórát kapott magára a laza pizzázáshoz. Adrián (balra) Karl Lagerfeld zakót és inget, illetve Antony Morato nyakkendőt visel. Nagyon összpontosít, hátha nem eszi le...

Jaime (középen) ezúttal Dsquared2 jerseyt és Emporio Armani nadrágot, Alberto (jobbra) John Richmond gyapjúpulóvert és Dsuared2 pantallónadrágot vett fel a mobilozás örömére, Adrián (balra) pedig Antony Morato jerseyben, illetve Just Cavalli pantallónadrágban tündököl.

Öltöny: Hugo Boss. Póló: Asos

A jersey itt sem koppintás, hanem Emidio Tucci kreativitását dicséri, az americano gyapjúöltöny valódi Ermenegildo Zegna, a gyapjúnadrág pedig Dirk Bikkembergs tervezése. Érdemes megfigyelni, milyen jól idomul a comb formájához.

Alberto (balra) X-Adnan inget és pantallónadrágot, kiegészítőként Calvin Klein karórát vett fel a buliba. Andrián (középen) Cos jerseyt, Dsquared2 bomber dzsekit, Hugo Boss nadrágot visel, és nála is elmaradhatatlan a Calvin Klein karóra. Jaime (jobbra) most nem cifrázta, hisz csak felkapott egy Dsuared2 inget, X-Adnan nadrágot, meg persze a Calvin Klein karórát.. Mi mást?

Amíg Jaime (jobbra) Aussiebum alsógatyával, Adrián (balra) az ES Collection pajkosan szűzies darabjában rabolja el mindenki szívét.

Felicita Ragazzi!

(Shangay)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux