Ugrás a tartalomra
x

Meleg párt ültettek szét a repülőn, hogy a heteró pár ülhessen együtt

Az Alaska Airlines ígérete szerint utánajárnak, miért mondták azt egy meleg párnak, hogy cseréljenek üléseket, helyet adva annak a heteroszexuális párnak, akik egymás mellett szerettek volna ülni.

 

David Cooley közismert meleg üzletember Amerikában, ő a West Hollywoodban található, felkapott meleg szórakozóhely, a The Abbey alapítója és igazgatója.

Július 29-én New Yorkból Los Angelesbe repült, utazását viszont megzavarták, amikor arra kérték partnerét, hogy hagyja el a prémium ülését és menjen át a turistaosztályra. Felszólították, ha nem működik együtt, akkor el kell hagynia a gépet. Az indoklás az volt, hogy egy másik, heteroszexuális pár tagjai szeretnének egymás mellett ülni. Cooley a Facebook oldalán is írt a történtekről.

„Soha nem diszkrimináltak még így, miközben utaztam. Leszállítottak a John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren az Alaska Airlines 1407-es járatáról, ami a Los Angeles Nemzetközi Repülőtérre tartott, csak hogy jobb körülményeket teremtsenek egy heteroszexuális párnak. Miután az utastársammal elfoglaltuk a kijelölt helyeinket, odajött hozzánk egy légiutas-kísérő, és megkérte társamat, hogy hagyja el a prémium ülését, hogy egy másik páros egymás mellett tudjon ülni. Elmagyaráztam nekik, hogy mi egy pár vagyunk és szeretnénk egymás mellett ülni. Mire azt a választási lehetőséget kapta a párom, hogy vagy átül, vagy le kell szállnia a repülőgépről. Nem bírtuk volna a megaláztatás érzését az egész úton, míg átrepüljük az országot, szóval inkább leszálltunk a gépről. Nem hiszem el, hogy egy repülőtársaság ebben a modern korban képes volt egy heteroszexuális párnak kedvezni egy meleg pár hátrányára azzal, hogy leszállíttatnak minket. Soha többé nem fogunk az Alaska Airlinesszal, vagy a nemrég általuk felvásárolt Virgin Airlinesszal utazni. Köszönjük a Delta Air Linesnak, hogy épségben hazavittek minket. Ha LMBT személy vagy, kérlek, válassz egy LMBT barát repülőtársaságot, mint például a Delta.”

 

tovább olvasom

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux