Ugrás a tartalomra
x

MFF - Mr. Mundial 2018

Lassan véget ér az oroszországi Labdarugó Világbajnokság. 32 ország csapata vett részt a VB-n és több száz játékos. A meccsek kezdete óta fél szemünk mindig a labdán volt, a másik pedig a focistákon. Vajon melyik a legjobb pasi a pályán lévő 22 közül?

Nehéz volt a választás, de azért sikerült kiválasztani egy tucat félistent! „A legjobb a pályán” sorozatunk a VB-vel együtt indult, és 12 játékos fényképalbumát posztoltuk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy közülük kire kattintotok majd legtöbbször. Szándékosan nem szóltunk, hogy valójában egy szépségversenyről van szó, hogy senki se adjon le sorozat-kattokat a kedvencére, s így egy valós végeredmény alakuljon ki.

Nos, a végeredmény a következő, mindannyian 300 fölötti kattintással:

Éljen a Mister Mundial 2018 győztese, a perzsa mesebeli herceg, s a Meleg Film Felirat szépségkirálya: Saeid Ezatolahi!!! Az iráni srác igazi szívtipró. Az adatai: születési dátum: 1996. október 1. (életkor 21 év), Bandar-e Anzali, Irán. Magasság: 1,9 m. Súly: 78 kg. Jelenlegi csapatok: Iráni labdarúgó-válogatott (#6 / Középpályás), FK Amkar Perm (#66 / Középpályás)

Kísérői: a második helyezett Francisco Román Alarcón Suárez, ismertebb nevén Isco spanyol labdarúgó, aki jelenleg a Real Madridban játszik középpályásként. Sokak szerint napjaink egyik legnagyobb tehetsége. Születési dátum: 1992. április 21. (életkor 26 év), Benalmádena, Spanyolország. Magasság: 1,76 m. Súly: 79 kg. Jelenlegi csapatok: Real Madrid CF (#22 / Középpályás), Spanyol labdarúgó-válogatott (#22 / Középpályás).

A harmadik helyezett: Roman Zobnin. Az orosz középpályás adatai: születési időpont: 1994. február 11. (életkor 24 év), Irkutszk, Oroszország. Magasság: 1,82 m. Súly: 72 kg. Jelenlegi csapatok: FK Szpartak Moszkva (#47 / Középpályás), Orosz labdarúgó-válogatott (#11 / Középpályás).

Gratulálunk a győzteseknek, a VB hátramaradt mérkőzéséire pedig sok gólt és sok jóképű labdarúgót kívánunk mindenkinek! Most pedig következzék néhány kép a három srácról!

Saeid Ezatolahi   Isco   Roman Zobnin

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux