Ugrás a tartalomra
x

Megnősül a Matematikus pornósztár

A római La Sapienza egyetemen tanít Ruggero Freddi professzor, azaz mint kiderült, művésznevén Carlo Masi, aki Amerikában szép karriert tudhat magáénak melegpornósként. Korábban azzal került a hírekbe, hogy lebukott a tanítványai előtt.

Most viszont az esküvőjére készül, a szintén pornós Gustavo Leguizamonnal. Az esküvőre május 4-én kerül sor. Freddi egy délutáni talkshowban kérte meg szerelme kezét (az erről készült videót ITT nézheted meg).

"Gustavo és én Sacramentóban egy forgatáson találkoztunk először."

"Mivel a stúdió legnagyobb sztárja volt akkor, bemutatkoztam neki, hogy tudja még új vagyok, és hogy megismerjen, de úgy tett, mint akit nem érdekel. Emiatt nagyon ideges lettem, dühös voltam rá és szerelmes lettem belé egyszerre - tette hozzá nevetve. Mivel nem volt közös jelenetünk, ezért megkértem a producert, hogy egy jelenet erejéig hozzon össze bennünket, amibe a producer belement. Forgatókönyv és instrukciók nélkül azonnal tűzre kaptunk. A forgatás után egy hónappal már együtt aludtunk, és egymásba szerettünk. A barátaink szerint három napos csoda ez, és nem hittek a szerelmünkben, pedig már 12 éve együtt vagyunk."

Az esküvőre Rómában kerül sor a Villa Miani-ban. Gustavo egy fantasztikus Rolls-Royce-al érkezik az esküvő helyszínére.

[caption id="attachment_12674" align="aligncenter" width="1888"] Az esküvő helyszíne[/caption]

Az azonos nemű párok Olaszországban polgári szertartást kaphatnak, de még mindig törvénytelen a házasságkötésük.

Ruggero Freddi 2013-ban befejezte a pornózást, és visszatért Olaszországba, ahol matematika mesterképzésen vett részt, és jelenleg is Rómában tanít.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux