Ugrás a tartalomra
x

A szivárványos plakát kifogott a hülye szélsőjobboldalin

Futótűzként terjed az interneten egy videó, amin egy szélsőjobboldali egyén küzd egy szivárványos plakát elpusztításával.

A plakát a fasizmus ellen emel szót, és jól látható rajta a szivárvány színű "NO!" felirat ("NEM! Az emberiség nevében nem fogadunk el egy fasiszta Amerikát."), ami nagyon felbőszítette a fiatalembert. Olyannyira, hogy megpróbálta azt széttépni, de nagyon nem sikerült neki. A videó azért is olyan népszerű, mert a felvételt készítő hölgy időről időre beszólogat a plakáttal küzdő egyénnek, akit konkrétan porigaláz a beszólásaival, mint például:

- "Gyerünk, olyan keményen dolgoztál, annyira közel vagy ahhoz, hogy sikerüljön"

- "Ez egy nagyon képzett város, sok mérnök van ebben a városban. Sokat segíthetnének."

A nő rászól, hogy egyszerűbb lenne a plakátot bedobni a kukába, de még azt is stílusosan teszi: "Szüksége volt egy liberálisra, hogy segítsen? Ön túl hülye ahhoz, hogy egyedül rájöjjön erre?

Ezt követően a plakáttal a kezében elsétált.

De a newsweek is értesült a videóról, amelyet meg is osztott a weboldalán, és csak hamar a névtelen hősből egy valóságos személy lett, nevezetesen Luke James Mahler, aki immár teljes egészében lett közröhej tárgya. Az újság azt is kiderítette, hogy Luke szimpatizál a “member of Proud Boys” csoporttal, akik muszlim és homoszexuális gyűlölők.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux