Ugrás a tartalomra
x

Rúzsa Magdi vajon tudatosan üzent a melegeknek új klipjében?

Friss, ropogós az énekesnő új, Légzés című klipje, amiben a szemfülesek gyorsan észrevesznek valami érdekeset. De vajon tudatos döntés volt, vagy egy félreértelmezhető effekt?

Az új szám tegnap került ki a YouTube-ra, szövegét tekintve pedig szerelmes dal. Mi is lehetne más így tavasszal... A hangzása amolyan "Magdis", hozza a megszokott érzést, kellemes, semmi extra. A klip rendesen össze van rakva, félmeztelen művészet, kortárs tánc, szép fényelés. És mindjárt az elején ott van némi furcsaság. Nézd meg a klipet, aztán, ha nem esik le, görgethetsz is lejjebb.

A kétesélyes pillanatban két srác forr össze ölelésben, majd hirtelen a fiúból lány lesz. Nem lehet nem arra gondolni, hogy a tehetséges művész végre üzen az LMBTQ közösségnek, miszerint a szerelem egyetemes, a szerelem mindenkié, és ezt Magdi is így gondolja. Ha nagyon el kell hessegetnem ezt a gondolatot, akkor nem nagyon tudom, mi mást jelent... Talán az egyik fiú elszereti a lányt a másiktól? Azt nem feltétlen így oldanák meg. Nos, innentől a fantáziádra bízom, de álljon itt a beszédes képkocka:

noizz.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux