Ugrás a tartalomra
x

Megható üzenettel bújt elő a kedvelt modell-színész

A brit srác úgy gondolta, ideje megosztania a véleményét arról, milyen nehézségekkel küzd egy meleg, aki még nem bújt elő. A megható üzenetet YouTube csatornáján tette közzé.

A brit Zander Hodgson modellként és színészként dolgozik. Elismert és kedvelt, sőt, van, aki külsejét Cindy Crawfordéhoz hasonlóan bájosnak tartja, persze egy férfiasabb változatban. Zander tényleg emlékeztet a világhírű modellre, mintha csak a fia lenne. A srác eddig nem beszélt arról, hogy meleg, de úgy érezte, ideje megosztania. Nem azért mert, -ahogy sokan támadják a melegeket - be kell ezt jelenteni, meg reklámozni, hanem azért, hogy segítsen másoknak az önelfogadásban, és ráébresszen embereket, hogy a titkolózás pusztítja a lelket. Pedig melegnek lenni teljesen természetes dolog.

"Van valami, amit fontosnak tartok megosztani veletek, de ennek eddig nem jött el az ideje. Pedig olyan dologról van szó, ami meghatároz, ami összeköt másokkal, ami azzá tesz, aki vagyok, és nincs benne semmi szégyellni való." - kezdte a 100.000 követővel rendelkező Zander.

"Ez a dolog semmin nem változtat, remélem bennetek sem, mégis fontos, hogy beszéljünk róla. A szexualitás csak egy apró szelete egy embernek, amit ha elzárunk, nem tudunk teljesen önmagunk lenni. Nem ettől vagyunk jók, vagy rosszak, de ha egy tulajdonságod, ami ilyen lényeges, állandóan el kell fojtanod, akkor nehezen tudsz a mindennapokban önazonos lenni."

tovább olvasom

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux