Ugrás a tartalomra
x

Heti stílus-trükkök tőlünk csak nektek

Ebben a cikkben, hoztunk nektek néhány stílus tippet, amire esetleg ti nem is gondolnátok, hogy milyen sokat dobhat, vagy ronthat a tökéletes szetteteken. Érdemes végig olvasni mert alapvetőnek tűnő de nagyon érdekes kis ’praktikákat’ gyűjtöttünk össze nektek.

#1 Jól válaszd meg a felsőrészed színét!

Tudtátok, hogy az arcodhoz legközelebb lévő szín , feltükröződhet az arcodra a nap segítségével?! Ezért igaz kicsi a változás de egy szempillantás alatt tehet fáradttá, sápadttá, komorrá vagy éppen ellenkezőleg frissé és üdévé egy színválasztás. Figyeljetek oda erre is néha.

#2 Csalj egy picit a cipőddel!

Említettük már, hogy cipőfűző hosszával, a sorok és lyukak számával csalhattok (optikailag) lábméreteteken?  Sok férfi azzal a” problémával” küzd, hogy ’túl nagy lábon él’ és ezt szó szerint értem. A „csónakláb” szindróma elég gyakori, vagyis sok féri fél, hogy mivel nagy a lábmérete az elegáns, hosszabb orrú cipőkben csónak lábuk lesz. Na ezen nagyon könnyen segíthetünk.

Ha több lyukú, több fűző soros cipőt választotok akkor, optikailag rövidíti a lábfejeteket. És persze ugyan ez fordítva.

#3 Gallérprobléma!

Az ing gallérja talán az ing legkarakteresebb, legfontosabb része. Fontos hogy ne legyen túl kemény,de ne is legyen túl laza, gyűrött, tehát álljon úgy ahogyan kell. Ezzel a problémával sokat küzdöttek a férfiak, de most itt a megoldás. Egy svájci cég megoldotta a problémát és piacra dobott egy olyan gallérmerevítőt, ami minden féle gallérhoz passzol állítható méretével. Elég egyet beszerezni és a bosszúság örökre a múlté.

#4 Garbó

Ha nem szereted, hogy kicsit hosszabb a nyakad a kelleténél, garbóval segíthetsz az ügyön. Ugyanis a garbó  optikailag rövidíti a nyakat.

 

forrás: hestyle.blog.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux