Ugrás a tartalomra
x

2017/18-as hajtrendek - A Fade stílus

Ha van olyan férfi hajtrend, amit szinten mindenki imád és amiről el lehet mondani, hogy igazi stílusteremtő, akkor csakis a fade stílusra gondolhatunk!

fadehogyan.jpgA fade elnevezés a hajméret áttűnésére utal és ez magának a hajvágási technikának az alapja is. Ezt a hajstílus főként az afro-amerikai férfiakhoz köthetjük, ugyanis bőrszínüknek és sötét hajuknak köszönhetően kiváló összhatást értek el az átmenetek. Természetesen később már a fehér amerikaiak köreiben is elterjedt, majd az európai férfiaknál is kedvelt hajvágási technika lett. Ez nem csoda, hiszen az átmenetes hatás még stílusosabb hajstruktúrát kölcsönöz viselőjének. Aki igazán nagy lökést adott ennek a hajstílusnak az nem más, mint Will Smith volt, aki a '80-as években a high top fade stílust viselte. fadewillsmitj_1.jpg

A fade hajvágás technikáját tekintve a nyaknál rövidebben indul, és a homlok irányába fokozatosan hosszabbodik. Ma már rendkívül népszerű ezt a hajstílust különböző hosszal és formával kombinálni, az egyenes hajtól a göndörig. A fade hajvágásnál lehet éles választékot kérni, illetve egyre kedveltebb a szakállat viselők körében, melynek párosítása szinte minden férfinál bomba siker!

fade6.jpg

fade3.jpg

fade5.jpg

fadeeee.jpg

fadeeeee.jpg

Természetesen a fade hajvágásnak több modern változata is kialakult, és egyre kedveltebb valamilyen motívummal egyedibbé és különlegesebbé tenni. fademintas.jpg

fadedesign.jpg

Kövessétek további hajstílusokkal kapcsolatos cikkeinket, hogy felkészülten induljatok a fodrászaitokhoz, borbélyaitokhoz a legújabb trendekkel!

Van Twitter fiókod? Oszd meg azt a cikket rajta!

forrás: hestyle.blog.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux