Ugrás a tartalomra
x

Jordan Joplin melegpornóst letartóztatták gyilkosság vádjával

A melegpornócsillag, Jordan Joplin a héten megjelent a bíróság előtt, ahol egy sebész meggyilkolásával vádolják. Jordan tagadja a vádakat.

[caption id="attachment_10250" align="alignleft" width="300"] Jordan Joplin a bíróságról távozva.[/caption]

Joplint először Dr. Eric Garcia raktárának feltörésével és annak kirablásával vádolták, de később megvádolták a gyilkossággal is. Joplin állítólag ellopott értéktárgyakat, köztük  drága órákat, aranyat és egy érmekészletet, amely együttes értéke elérheti akár az 500.000 dollárt (124 millió forint) is.

 

Jordan Joplin több névvel szerepelt különböző pornó stúdióknál. Zacknek nevezték Sean Cody stúdiónál, Logan Cruisenak a Men.com-on és a Bromo-n, Rob Stonebridgenek a Randy Blue-nál. 

Nyilvános feljegyzések szerint 2017 március 16-án meglátogatta Garcicát Alaszkában, és éjszakára is ott maradt, mielőtt hazament Washingtonba.

Azt tervezték, hogy újra  találkoznak a Las Vegas-i orvosi konferencián, de az orvos soha nem érkezett meg a konferenciára.

Mivel Garcia nem jelent meg Los Angelesben, ezért Joplin felhívta a rendőrséget, hogy elmondja nem jelent meg Garcia ahogy várták. A rendőrség kiment Garcia otthonához, ahol bekopogtak, de a lakásba már nem mentek be, mert úgy tudták, hogy mégis elutazott a konferenciára.

Joplin egy héttel később ismét telefonon hívta a rendőrséget, és azt mondta, hogy március 27-én meglátogatja Garcicát, és egy tartalék kulccsal beengedi a rendőrséget Garcia otthonába. Miután a rendőrség megvizsgálta a házat megtalálták Garcia holttestét. A rendőrség szerint a sebész 10 napja halott volt.

A rendőrség végül letartóztatta a Joplint, és a bíróság 200.000 dollár óvadékot állapított meg a feltételes szabadlábra helyezéséért cserébe.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux