Ugrás a tartalomra
x

Betekintés a Gucci 2018/2019-es (elő) őszi kollekciójába

Hogy őszinték legyünk, mi személy szerint nagyon vártuk már, hogy a GUCCI mivel rukkol elő az idei őszi férfidivathétre. Az nem kérdés, hogy a luxusmárka szereti kiverni a biztosítékot néhány konzervatívabb divatkedvelő esetében, hiszen kollekciói valljuk be, nem éppen a férfiasság megtestesítéséről híresek.

A GUCCI mindig is imádta az eklektikát és a kissé avantgárd stílust. A színek, stílusok, minták sokszor megmagyarázhatatlan keveréke jellemzi a márkát. A férfi ruhák terén ez sok esetben túl extrémnek és soknak bizonyult. Az az igazság, hogy nem mindig érezzük a határt a féri és női ruhák között.  Nem akarunk bírálni, főleg nem egy ilyen nagybecsű márkát de lehetséges hogy nem buzdítanánk titeket egyes darabok viselésére. Emlékezzünk vissza, a tavalyi kollekcióra. Na ez aztán odapörköl a férfiasságnak. Nem hiszem hogy szerencsés lenne ha minden férfi mini rövidnadrágban flangálna az utcán. Nem nagyon értjük mire gondolt  a tervező a kollekció megalkotásakor

 

  GUCCI 2017

 Mi ezekkel a kissé abszurd élményekkel vártuk az új kollekciót.

Nézzük is, mit tartogat nekünk a jövő év, az egyik superluxus márka a  GUCCI frontján:

 

Azért azt meg kell hagyni, hogy a színekkel már óvatosabban bánt a tervező. Kihagyta a rengeteg rózsaszín és virágmintás darabokat és inkább a barna, piros színek és stílusban az oldschool vonal felé orientálódott. Még mindig eklektikus az biztos de ez már nekünk sokkal jobban tetszik és sokkal inkább hordható. Egyes darabok kifejezetten elnyerték a tetszésünk.

Köszönjük GUCCI alig várjuk, hogy lássuk a kifutón készült hivatalos fotókat is.

forrás: hestyle.blog.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux