Ugrás a tartalomra
x

Friss fotókon Cher és transznemű gyereke: az 55 éves Chaz Bono már férfiként éli az életét

Cher és Sonny Bono gyermeke 1969 márciusában kislányként született, szüleitől a Chastity Sun Bono nevet kapta. 1995-ben azonban felvállalta leszbikusságát, majd 2008-ban nemváltó műtétet hajtottak végre rajta. A ma már Chaz Bono néven ismert amerikai színész hatalmas átalakuláson ment keresztül, és férfiként éli az életét a műtét óta.

Több sorozatban is szerepelt már, melyek közül talán a legismertebb az Amerikai Horror Story. Idén a Little Bites című horrorfilmben láthatják a nézők, a premieren édesanyjával együtt kapták lencsevégre a vörös szőnyegen.

"- Nem volt könnyű" – nyilatkozta Cher korábban a CNN-nek arról, milyen volt átélni gyermeke döntését. Azt is hozzátette, bár nehéz volt mindez, úgy érezte, ő akkor is az egyetlen gyermeke, akit nem veszít el, egyszerűen csak más formában van mellette.- Chaz olyan boldog, olyan hihetetlenül boldog, és nem tudom, mi a problémája az embereknek. Félnek, és egyszerűen nem értik, hogyan reagáljanak rá – mondta az énekesnő, és azt is hozzátette, nem érti, miért olyan nagy dolog ez.Képes összeállításunkban megnézheted Cher és Chaz Bono friss képét, valamint azt is, milyen hatalmas változással lett férfi a szőke kislányból.

 

www.femina.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux