Ugrás a tartalomra
x

8 meleg filmes szerelmespár, akik közül az egyikük a való életben heteroszexuális

Az elmúlt évtizedekben egyre több film és televíziós sorozat merészkedett olyan területekre, amelyek korábban tabunak számítottak. Az LMBTQ+ karakterek és szerelmi történetek bemutatása már nem számít kivételnek, hanem egyre inkább a normává válik, hozzájárulva a társadalmi elfogadás növekedéséhez és a sokszínűség ünnepléséhez. A filmvásznon és a tévéképernyőkön látott meleg párok szerelme inspiráló és megható, és ezek a történetek gyakran nagy hatással vannak a nézőkre, segítve a különböző élethelyzetek és identitások megértését. Sokszor azonban a képernyőn látott meghitt és hiteles meleg szerelmespárokat olyan színészek alakítják, akik a való életben heteroszexuálisak. Ezek a színészek érzékenyen és hitelesen képesek megformálni karaktereiket, ezáltal valóságosnak és átélhetőnek mutatva be a szereplők szerelmi történeteit. Nyolc ikonikus meleg filmes párt mutatunk, és betekintést nyújtunk a színészek valódi szerelmi életébe, felfedve, hogy a szerepek mögött gyakran másfajta romantikus kapcsolatok rejlenek.

Modern család: Mitchell és Cam

A népszerű sorozatban Mitchell Pritchettet Jesse Tyler Ferguson, míg Cameron Tuckert Eric Stonestreet alakítja. Ferguson a való életben nyíltan meleg és 2013-ban házasodott össze Justin Mikita-val, egy ügyvéddel. Eric Stonestreet viszont heteroszexuális, és több nővel is kapcsolatban volt az évek során, legutóbb Lindsay Schweitzerrel.

Szégyentelenek: Ian és Mickey

Ian Gallaghert Cameron Monaghan, Mickey Milkovich-ot Noel Fisher játssza a sorozatban. Monaghan heteroszexuális és a színésznő Peyton Listtel volt kapcsolatban. Fisher pedig boldog házasságban él Layla Alizada színésznővel 2017 óta.

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?: Olvier és Connor

Connor Walsh-t Jack Falahee, Oliver Hamptont pedig Conrad Ricamora játsza. Jack Falahee heteroszexuális és korábban Grace Phipps színésznővel randizott. Conrad Ricamora viszont nyíltan meleg, és hosszú ideje kapcsolatban van Josh Cockreammal.

Hazug csajok társasága: Emily és Maya

Emily Fields-t Shay Mitchell testesíti meg, míg Maya St. Germain-t Bianca Lawson. Shay Mitchell biszexuális, és most Matte Babellel él párkapcsolatban. Bianca Lawson heteroszexuális, azonban nem szívesen beszél nyíltan a párkapcsolatairól.

Eufória: Rue és Jules

Zendaya játsza az Eufóriában Rue Bennettet, Hunter Schafer pedig Jules Vaughn-t. Zendaya Tom Hollanddal alkot egy párt a való életben. Hunter Schafer transznemű és nyíltan queer, kapcsolatban állt Massima Desire-vel.

Született feleségek: Lee és Bob

Bob Huntert Tuc Watkins színész játsza. Tuc Watkins nyíltan meleg és Andrew Rannells színésszel él kapcsolatban. Lee McDermottot, azaz Kevin Rahm heteroszexuális, felesége pedig Amy Lonkar orvos.

Szexoktatás: Eric és Adam

Connor Swindells heteroszexuális és korábban együtt volt Aimee Lou Wooddal, a sorozat egyik színésznőjével. Ncuti Gatwa 2023-ban queerként coming outolt.

Jóbarátok: Susan és Carol

Susan és Carol nem túl népszerű páros a sorozat elején, ugyanis mindenki szegény Ross-t sajnálja. Ám a való életben ez nem történhetne meg, ugyanis mindketten a férfiakhoz vonzódnak.

www.instyle.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux