Ugrás a tartalomra
x

„Teljesen ledöbbent attól, hogy egyből rákérdeztem” – Jordán Tamás elárulta, hogyan tudta meg, hogy a lánya egy nőbe szerelmes

Jordán Adél színésznő az életéről szóló színdarabban vallotta be, hogy a lányokat szereti és a szerelme nem más, mint Székely Kriszta rendező. A páros akkor először és utoljára egy interjút is adott a kapcsolatukról. Lánya döntéséről most Jordán Tamás is megszólalt, és elárulta: véletlenül találta el, hogy a lánya egy nőbe szeretett bele.

Színdarabban vallotta be

Mint ismert, és ahogyan arról lapunk is hírt adott, Jordán Adél az életéről szóló színdarabjában vallotta be, hogy a lányokat szereti. Párja Székely Kriszta rendező. Adél és Kriszta akkor ez ELLE magazinnak beszéltek szerelmükről, saját bevallásuk szerint először és utoljára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Székely Kriszta korábban már vállalta másságát

Székely Kriszta szexuális beállítottsága már régebb óta ismert: nyitotta meg már a Pride-ot is. Azonban Jordán Adélról sokáig nem lehetett tudni, hogy a saját neméhez vonzódik, és azt is csak szűk körben tudták, hogy ők ketten egy párt alkotnak.

15 éve ismerik egymást

„Körülbelül tizenöt éve ismerjük egymást, Kriszta rendezett már engem korábban is, de egy Csehov-darabon dolgoztunk először komolyabban együtt. Azt éreztem, milyen jó a közelében lenni, és milyen rossz elválni tőle” – mondta akkor az interjúban Jordán Adél.

„Nagyon szeretem”

„Szenvedélyesen és mindent elsöprően szerettünk egymásba, de azt is tudtam, hogy nem akarok játszmázni vagy elaprózódni a körülmények hatására. Aztán kipróbáltam, hogy milyen az, ha csak úgy odaállok valaki elé, és azt mondom, hogy nagyon szeretem” – mondta Székely Kriszta.

Elmesélte családtagjainak

Az interjúban Jordán Adél részletesen beszél arról, hogy hogyan mondta el családjának, hogy az új párja egy nő. „Bejelentésnek nem nevezném, egyszerűen csak elmeséltem minden közeli családtagomnak, hogy én most kit szeretek”.

Véletlenül találta el

Jordán Adél édesapja, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Jordán Tamás most arról beszélt, véletlenül találta el, hogy a lánya egy nőbe szeretett bele.

„Apu, szerelmes vagyok”

 „Adéllal mi gyakran beszélünk, ha máshogy nem, telefonon. Annak idején, nem tudom pontosan, mikor kezdődött ez a kapcsolat, felhívott és mondta, hogy ’apu, szerelmes vagyok’” – mesélte a Nemzet Színésze a DTK: Elviszlek magammal című műsorban.

„Semmiféle megérzésem nem volt”  

„Azt hiszem, barkochba-világbajnokságon érmes helyezett lennék, mert nagyon jól tudok barkochbázni. Az első kérdésem az volt, hogy lány? Teljesen ledöbbent attól, hogy egyből rákérdeztem. Semmiféle megérzésem nem volt, csak jól be tudom tartani a barkochba le nem írt szabályait” – elevenítette fel a történetet a népszerű színész, aki elfogadta lánya döntését. 

www.budapestkornyeke.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux