Ugrás a tartalomra
x

Járai Máté: Csak férfiakkal léptem félre

"Úgy félnek az emberek a nyitott házasságtól, mintha pestis lenne, ami őket is megfertőzheti" – mondta Járai Máté. A színész magánéleti titkokat osztott meg az rtl.hu-val: elmondta, mit érez Járai Kíra iránt, hogyan gondolnak a gyerekvállalásra, és miért nem tudná elképzelni, hogy nővel csalja meg a feleségét. Elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztetett már el, és mi az, amit lehet, hogy megcsináltat magán.

Járai Máté saját bevallása szerint a klasszikus férfiképhez képest jóval lágyabb típus, ennek ellenére egyáltalán nincs benne semmi kényesség. Szerinte a férfiasság megítélése egyfajta divat, ami folyton változik.

"Én azt szeretném hinni, hogy 2023-ban eljutunk oda, hogy hordhat egy rózsaszín inget egy férfi, attól nem lesz buzi. Olyan világban szeretnék hinni, ahol nem téma a másság" - fogalmazott Máté, aki mindig is úgy érezte, hogy minél többet beszél a nyitott házasságáról, az emberek annál inkább pánikba esnek.

Mintha pestis lenne, és egyszer csak megfertőződnének nyitott házassággal az emberek.

A színész-műsorvezető sokat beszélt feleségéről, Járai Kíráról is. Elárulta, hogy közöttük nemcsak házastársi viszony van, hanem valódi szövetség.
"Van egy nyelv, amit csak ő és én beszélünk. Nekem Kíra egy létfontosságú szervem."

A színész ennek ellenére váltig állítja, hogy a kalandozásra és a szabadságra mindkettejüknek nagy szüksége van, hiszen szerinte a monogámia az emberre erőltetett, vallási dolog, ami nem tesz boldoggá senkit sem.

"Az én olvasatomban ez nem egy tiltott bűn. A kedvenc ételemnél sem várhatom el, hogy mindig az legyen az ebéd. Az elfojtás nagyon ártalmas" - vallja Járai Máté, aki eddig kizárólag férfi partnerekkel kalandozott, és a kalandjai szexuális vonzalomból adódtak, sosem érzelmi indíttatásból.

"24 év alatt egyszer őrültem meg három hónapra"– mondta a szerelembe esésről. A férfiakkal sokkal tapasztaltabb a kalandok téren, mint a nőkkel:

"Nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának irántam"– fogalmazott.

Azt, hogy mit mondott Járai Máté a Kírával való gyerekvállalásról és plasztikai beavatkozásairól, kiderül a videóból.

www.rtl.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux