Ugrás a tartalomra
x

„Milyen apa az, aki kitagadja a lányát, amikor megtudja, hogy meleg?” – Újra össztűz alá került Jackie Chan

Egy ideje pörög az interneten a felvétel, amelyen Jackie Chan magát nézi egy tévében egy ifjú hölgy társaságában. A megható videó azonban valójában nem valódi, hanem egy filmes jelenet.
Egy ideje újra terjed egy videó az interneten Jackie Chanről, amelyben olyan, mintha lányával a színész régi filmjelenetét néznék meghitten. A rövid kis videó sokakat megtéveszthetett, hisz ez csak egy jelenet Chan nemrég készült filmjéből, a Ride Onból.

 

Ebben Jackie Chan egy híres egykori kaszkadőr-filmsztárt alakít, aki történetesen épp az ő egyik filmjét nézi – írja az Index.

A valóság azonban ennél sokkal szomorúbb, hiszen Chan és lánya, Etta Ng Chok Lam egyáltalán nincsenek jóban: a lány ugyanis azzal vádolja apját, hogy elhagyta őt, és nem fogadja el, hogy leszbikus. Etta házasságon kívül született gyermek, és szerinte apja évek óta nem foglalkozik vele, segítséget sem nyújt számára, emiatt pedig az utcán is kellett élnie. Most, hogy ez a felvétel ismét elkezdett vírusként terjedni a neten, óriási „gyűlöletcunami” indult a világsztár ellen.

"Milyen apa az, aki kitagadja a saját lányát, amikor megtudja, hogy meleg. Ez felháborító, ilyen embereknek nem szabadna filmekben szerepelni, mert sokan példaképnek hiszik őket. Ki kellene tiltani Hollywoodból" – dühöngött egy hozzászóló a Facebookon.

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux